Best Dental

Irina-Camelia Begu s-a calificat în sferturile de finală ale Madrid Open

Ziarul Atac, 6 mai 2015, Ora 14:42

  • print
  • |
irina-camelia-begu-s-a-calificat-in-sferturile-de-finala-ale-madrid-open-46475-1.jpg

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a acces între cele mai bune opt jucătoare ale Madrid Open, turneu de categorie Premier Mandatory, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva cehă Barbora Strycova, locul 23 WTA, într-o partidă de o oră şi 40 de minute, informează Mediafax.

Calificarea în sferturile de finală ale competiţiei din capitala Spaniei, recompensată cu 100.315 euro şi 215 puncte WTA, este una dintre cele mai bune performanţe din cariera româncei de 24 de ani. Ea a câştigat un turneu WTA, la Taşkent în 2012, şi a fost finalistă la Moscova (categorie Premier), în 2014, la Marbella şi Budapesta, ambele în 2011.

În acest an, ea a obţinut cel mai bun rezultat la un turneu de Grand Slam, calificarea în optimile de finală ale Australian Open.

În faza următoare, Begu va juca, în premieră, împotriva jucătoarei cehe Petra Kvitova, locul 4 WTA, care a trecut, tot miercuri, cu scorul de 6-1, 6-4, de rusoiaca Anastasia Pavliucenkova, locul 41 WTA, într-o partidă de 69 de minute, din optimile de finală ale competiţiei madrilene.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:15