Justiţia îi lasă fără manager » Steaua nu-l va putea avea alături pe Mihai Stoica în cantonamentul din Spania

Dan Alexandru, 27 ianuarie 2014, Ora 10:35

  • print
  • |
justitia-ii-lasa-fara-manager-steaua-nu-l-va-putea-avea-alaturi-pe-mihai-stoica-in-cantonamentul-din-spania-37804-1.jpg

Stoica n-a putut pleca ieri în Spania, împreună cu jucătorii, în al doilea stagiu de pregătire, pentru că judecătorii de la Curtea de Apel l-au obligat să fie prezent în sală miercuri, cînd se va judeca un nou termen în Dosarul Transferurilor.

După două zile şi jumătate de pauză, Steaua a plecat iarăşi în cantonament, tot în Spania, acolo unde în perioada 12-23 ianuarie se pregătise şi susţinuse 5 amicale. Fotbaliştii au fost nevoiţi să plece în avion şi fără Laurenţiu Reghecampf, dar şi fără Mihai Stoica.

Dacă în privinţa antrenorului nu e nici o surpriză, fiindcă acesta îi anunţase că va veni în Spania direct din Turcia, unde a petrecut trei zile alături de familie, managerul a trebuit să ia aceasă decizie împotriva voinţei lui.

Miercuri, pe 29 ianuarie, la Curtea de Apel, va avea loc un nou termen în Dosarul Transferurilor, în care Mihai Stoica e inculpat şi acuzat de evaziune fiscală. Săptămîna trecută, la precedenta judecată, MM a lipsit, fiind în cantonament, alături de echipă.

Acest lucru n-a fost acceptat de judecători, care la finalul şedinţei l-au somat să se prezinte la următorul termen, altfel se va emite mandat de aducere pe numele său.

Stoica, alături de alţi 7 oameni din fotbalul românesc, e acuzat în acest dosar, iar în urmă cu un an, tot la Curtea de Apel, fusese condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Ulterior, Înalta Curte a decis să întoarcă speţa, pentru rejudecare, la precedenta instanţă.

2 ani fără 2 luni au trecut de cînd MM Stoica şi-a început al treilea mandat ca manager general la Steaua. Precedentele două au fost între 2002 şi 2007, apoi între noiembrie 2010 şi septembrie 2011

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou