Manchester City s-a calificat fără emoţii în finala Cupei Ligii Angliei

Dan Alexandru, 22 ianuarie 2014, Ora 10:24

  • print
  • |
manchester-city-s-a-calificat-fara-emotii-in-finala-cupei-ligii-angliei-37669-1.jpg

Manchester City s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei pentru prima oară din 1976, după ce s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la West Ham United, în returul semifinalelor competiţiei.

Echipa antrenată de Manuel Pellegrini îşi asigurase practic prezenţa în ultimul act de pe Wembley încă din prima manşă, câştigată cu scorul de 6-0.

În returul de pe Upton Park, Alvaro Negredo a marcat câte un gol în fiecare repriză, iar Sergio Aguero şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, pecetluind astfel o calificare fără
emoţii pentru cetăţeni.

La învingători, Costel Pantilimon a fost integralist, la fel ca şi Răzvan Raţ la West Ham.

Prin victoria de marţi, Manchester City a ajuns la 18 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile, la patru distanţă de recordul absolut al clubului, vechi de 67 de ani.

„Este uşor să te gândeşti că acest duel era terminat după 6-0, dar cred că era important să ajungem în finală câştigând toate meciurile aşa cum am făcut-o. Am marcat 19 goluri şi am primit unul singur. Era important să terminăm la fel", a spus Pellegrini la finalul întâlnirii.

Pentru fostul antrenor de la Villarreal, Real Madrid şi Malaga va fi prima vizită pe Wembley: „Mereu am spus că o finală care se joacă pe o astfel de arenă este extrem de importantă".

În ultimul act, City îşi poate întâlni marea rivală, Manchester United, care va disputa miercuri returul cu Sunderland, pe teren propriu.

În primul meci, campioana Angliei a fost învinsă cu 2-1, un rezultat pe care echipa pregătită de David Moyes îl poate întoarce pe Old Trafford.

Juventus, eliminată din Cupa Italiei

AS Roma este prima echipă calificată în semifinalele Cupei Italiei, după victoria cu 1-0 obţinută pe teren propriu în faţa campioanei Juventus.

Echipa din capitală a profitat de faptul că Antonio Conte a folosit o echipă cu multe rezerve şi îşi continuă drumul spre al zecelea succes în această competiţie, care ar reprezenta un record.

Unicul gol al meciului de pe Stadio Olimpico a fost marcat cu 11 minute înainte de final de ivoraniul Gervinho.

Anul trecut, Roma a jucat finala Cupei Italiei, pierdută în faţa marii rivale Lazio.

Miercuri este programat al doilea sfert de finală, AC Milan - Udinese, iar joi se va disputa Fiorentina - Siena. Partida Napoli - Lazio va avea loc săptămâna viitoare.

Real Madrid, la un pas de calificarea în semifinalele Cupei Regelui

Real Madrid este cu un pas in semifinalele Cupei Regelui, graţie victoriei cu 1-0 obţinute pe terenul celor de la Espanyol Barcelona, în prima manşă a sferturilor de finală.

Victoria madrilenilor a fost adusă de un gol înscris de Karim Benzema în minutul 25. La gazde, Gabi Torje a fost titular şi a evoluat până în minutul 75.

Miercuri se vor juca alte două meciuri din sferturi, Sociedad - Santander şi Levante - Barcelona, iar joi este programată întâlnirea Atletico Madrid - Athletic Bilbao.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou