Nemții vor să boicoteze Euro 2016 din cauza formatului cu 24 de echipe

Dan Alexandru, 26 februarie 2014, Ora 12:51

  • print
  • |
nemtii-vor-sa-boicoteze-euro-2016-din-cauza-formatului-cu-24-de-echipe-38342-1.jpg

Campionatul European din 2016 va fi primul turneu final cu 24 de echipe în loc de 16 însă ideea nu e placul echipelor de top de pe „Bătrânul continent". Cei mai vehemenți sunt nemții care amenință că ar putea chiar să nu se prezinte la competiția programată peste doi ani după ultimele declarații ale perședintelui UEFA, Michel Platini.

Germania, Anglia, Spania și Italia au strâmbat din nas când au auzit varianta unui turneu final cu 24 de formații. Granzii Europei sunt nemulțumiți că noul sistem va reduce din calitatea competiției însă replica lui Michel Platini a fost una fermă: „O mare parte din federații au votat această schimbare. Cui nu-i convine să nu se bage" a declarat francezul, conform digisport.ro.

Replica nemților a venit din partea șefului Bundesligii, Christian Seifert: „S-ar putea să-i facem pe plac lui Platini. Atunci să vedem ce valoare va mai Campionatul European". Nici selecționerul Joachim Low nu e prea mulțumit de noul format: „Nu sunt convins că lumea se va îmbulzi să vadă un meci al nostru din preliminarii cu Gibraltar. Calitatea competiţiei va scădea și probabil și interesul fanilor".

Jurnaliștii nemți scriu că un alt movit pentru nemulțumirea lui Seifert sunt banii. Dacă meciurile din preliminarii se vor juca de joi până marți televiziunile vor putea transmite mai multe meciuri și implicit federațiile vor câștiga mai mulți bani, însă nu și ligile.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou