Novak Djokovic, eliminat în sferturi de Stanislas Wawrinka

Teo Popa, 21 ianuarie 2014, Ora 15:47

  • print
  • |
novak-djokovic-eliminat-in-sferturi-de-stanislas-wawrinka-37636-1.jpg

Novak Djokovic (cap de serie numărul doi) a fost eliminat, marți, în sferturile de finală de la Australian Open, sârbul fiind învins, după un nou meci de cinci seturi, de Stanislas Wawrinka (favorit opt). Elvețianul s-a impus cu 9-7 în decisiv, după o dispută remarcabilă.

Stanislas Wawrinka a fost mai sigur pe sine, a profitat de erorile neforțate ale lui Djokovic și s-a impus cu 9-7 în decisiv. Scorul a fost de 2-6, 6-4, 6-2, 3-6 si 9-7 pentru Stanislas, după o partidă care a durat patru ore. Setul decisiv a durat 79 de minute. (Australian Open)

În urma acestui rezultat, "Nole" conduce cu 15-3 la meciurile directe.

"E un mare campion, nu renunță niciodată (n.r. Djokovic). Sunt foarte, foarte, foarte fericit! Am fost concentrat pe fiecare punct, am încercat să rămân agresiv, să nu mă dau bătut în niciun moment. Am fost obosit pe finalul meciului, am avut crampe, am fost puțin nervos, dar până la urmă totul a fost bine. Ce urmează? Să fac o baie foarte rece, pentru recuperare. Djokovic într-o zi bună va fi tot timpul mai bun ca mine" - Stanislas Wawrinka, după victoria cu Novak Djokovic.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou