Optimile Ligii Campionilor. Manchester City – Barcelona 0-2. Leverkusen – PSG 0-4

Dan Alexandru, 19 februarie 2014, Ora 10:38

  • print
  • |
optimile-ligii-campionilor-manchester-city-barcelona-0-2-leverkusen-psg-0-4-38182-1.jpg

Barcelona a câştigat cu 2-0 pe terenul lui Manchester City, dar jocul „extratereştrilor" n-a convins. Leo Messi şi Dani Alves au marcat golurile catalanilor în meciul de aseară.

Manchester City a arătat bine în prima repriză a meciului cu Barcelona. Echipa lui Manuel Pellegrini a avut marile ocazii ale primei reprize. Negredo a fost foarte aproape de gol. Cea mai mare ocazie a cetăţenilor a venit după o lovitură liberă executată de David Silva. Victor Valdes a reuşit să reţină în cele din urmă.

Barcelona nu a reuşit să desfacă apărarea englezilor. Messi a tras pentru prima oară la poartă în minutul 31, iar Xavi şi-a încercat şi el norocul cu un şut de la distanţă, reţinut în doi timpi de Joe Hart.

În partea a doua, defensiva lui City a avut singură scăpare, taxată prompt de Barcelona. Demichelis l-a faultat pe Messi, iar arbitrul a acordat penalty şi eliminare. Messi a transformat cu siguranţă lovitura de la 11 metri.

Cu toate că au avut un om în plus aproape o repriză, catalanii au găsit greu golul de 2-0. Dani Alves a punctat chiar în minutul 90. S-a terminat 2- 0 pentru Barcelona, care pleacă cu prima şansă la calificare, în returul de pe Camp Nou, programat pe 12 martie.

PSG, ca și calificată în „optimi". Ibrahimovici a reușit o „dublă"

Zlatan Ibrahimovici şi-a făcut norma în deplasarea cu Bayer Leverkusen. Atacantul lui PSG a reuşit o dublă aseară, iar echipa lui s-a impus la final cu 4-0 şi e ca şi calificată în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Paris Saint German a luat o opţiune serioasă la calificarea în sferturile UEFA Champions League. Campioana Franţei a avut nevoie de mai puţin de trei minute pentru a deschide scorul în deplasarea cu Bayer Leverkusen.

Singurul francez din primul 11 al parizienilor, Matuidi, a marcat din pasa lui Veratti. Replica adversarilor a întârziat să apară. În schimb, Zlatan Ibrahimovici a ieşit la rampă. Suedezul a transformat mai întâi un penalty obţinut de Lavezzi şi a dat al 40-lea său gol în UEFA Champions League. Până la pauză, Ibrahimovici a mai lovit o dată, în stilul său caracteristic.

PSG n-a mai forţat în repriza secundă. Bayer Leverkusen a rămas în inferioritate numerică, după ce Spahici a luat al doilea galben. Matuidi a trimis din nou mingea în poartă, dar reuşita i-a fost anulată pentru un ofsaid.

Rezultatul final, 4-0 pentru PSG, a fost stabilit de Cabaye, iar trupa lui Laurent Blanc se poate considera deja calificată în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou