Răzvan Burleanu: Noul antrenor al naționalei va fi român!

Mălina Andrei, 17 octombrie 2014, Ora 22:05

  • print
  • |
razvan-burleanu-noul-antrenor-al-nationalei-va-fi-roman-43961-1.jpg

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că exclude varianta unui selecţioner străin şi a spus că noul antrenor al echipei naţionale va fi român.

De la renunţarea lui Victor Piţurcă la conducerea echipei naţionale s-au vehiculat mai multe nume pentru acest post, printre aceştia fiind Cosmin Contra, Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu sau Ladislau Boloni.

"Ce pot să spun acum este doar că viitorul selecţioner al echipei naţionale va fi un antrenor român. Până la finele săptămânii viitoare vom comunica numele noului selecţioner şi vom face prezentarea lui în cadrul unei conferinţe. Nu cred că viitorul selecţioner al echipei naţionale are nevoie să îşi depună un CV la federaţie. Cred că îl cunoaştem foarte bine şi îl apreciem toţi. Nu vreau să spun mai multe despre acest lucru acum şi nici să dau vreun nume. Important este să îl aducem pe cel pe care îl dorim şi care ne poate garanta calificarea la Euro-2016", a spus Burleanu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou