REAL MADRID este campioana Europei. Meci dramatic cu ATLETICO

Cristian Blănuţă, 25 mai 2014, Ora 06:33

  • print
  • |
real-madrid-este-campioana-europei-meci-dramatic-cu-atletico-40463-1.jpg

Real a câştigat cu scorul de 4-1 finala LIGII CAMPIONILOR, în fața lui Atletico Madrid, după 120 de minute de joc.

După ce a egalat dramatic, în ultimele secunde ale timpului de 90 de minute, Real şi-a spulberat adversara în repriza a doua a prelungirilor, când a marcat de trei ori.

De la celebra finală din 1999, când Manchester United a întors în ultimele secunde soarta meciului cu Bayern Munchen, dramatismul este atributul finalelor de Liga Campionilor. Miracolul de la Istanbul, din 2007, când Liverpool a întors de la 0-3 cu AC Milan este unul dintre aceste momente, iar sâmbătă seara, la Lisabona, am avut parte de o nouă finală incredibilă.

La cum a început meciul, nimeni nu anticipa furia care avea să urmeze. Atletico a deschis scorul oarecum norocos, în minutul 36, prin Godin, care a speculat o greşeală a lui Casillas.

În repriza secundă, Carlo Ancelotti a schimbat total partitura de joc. Realul a jucat altceva, dar n-a avut sorţi de izbândă, asta şi pentru că Gareth Bale nu şi-a găsit ţinta cu şuturile sale. Presiunea la poarta lui Atletico a fost infernală pe final, iar în al treilea minut al prelungirilor, Sergio Ramos a egalat

Golul primit în ultimele secunde le-a turnat plumb în picioare jucătorilor lui Atletico. Ei au încasat trei goluri în repriza secundă a prelungirilor şi au pierdut cu 4-1.

Real Madrid şi-a trecut astfel în palmares cel de-al 10-lea trofeu de Liga Campionilor din istorie, primul după anul 2002.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou