Reghe a făcut DECLARAȚII ULUITOARE după victoria Stelei

Teo Popa, 19 decembrie 2013, Ora 10:00

  • print
  • |
reghe-a-facut-declara-ii-uluitoare-dupa-victoria-stelei-36819-1.jpg

Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor de la Steaua în derby-ul cu Astra Giurgiu, scor 3-1, disputat, miercuri, pe Arena Națională, în etapa a 19-a din Liga I.

Antrenorul a dezvăluit că i-a motivat pe fotbaliști folosindu-se tocmai de declarațiile războinice ale conducătorilor de la Astra.

"Avem cei mai buni jucători din România. S-a văzut pe final. Chiar dacă am jucat din trei în trei zile, iar ei și-au odihnit jucătorii, s-a văzut. Am început bine, dar și ei au avut ocazii bune. Trebuie să gestionăm această situație și să obținem un rezultat bun și în celălalt meci. Este ușor să motivezi echipa cu declarații în genul celor făcute de cei de la Astra. Am luat declarațiile lor și le-am lipit în vestiar. Le-am arătat jucătorilor, să vada și ei. Ar fi mai bine să ne respectăm", a spus Reghecampf după Steaua-Astra 3-1.

Steaua a obținut o victorie extrem de importantă în etapa a 19-a din Liga I, scor 3-1 cu liderul Astra Giurgiu. Cele două echipe se vor întâlni din nou, pe 21 decembrie, când vor juca, la Giurgiu.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou