Reghecampf a fost SUSPENDAT!

Teo Popa, 15 ianuarie 2014, Ora 13:47

  • print
  • |
reghecampf-a-fost-suspendat-37441-1.jpg

Laurenţiu Reghecampf a fost suspendat pentru o etapă şi a primit o penalitate de 320 de lei de Comisia de Disciplină a LPF, pentru eliminarea din partida Astra Giurgiu - Steaua, scor 1-1, disputată la 21 decembrie 2013.

Laurenţiu Reghecampf nu va sta, astfel, pe banca tehnică, la meciul cu Concordia, din 14 februarie, restanţă din etapa a 3-a a Ligii I. Astra Giurgiu a primit o penalitate de 7.500 de lei pentru incidentele de la aceeaşi partidă.

Altfel, antrenorul echipei Concordia Chiajna, Ionuţ Chirilă şi preşedintele grupării Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, au primit câte o penalitate sportivă de câte 6.800 de lei pentru declaraţiile la adresa arbitrajelor.

Plângerea înaintată de Astra Giurgiu împotriva managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost respinsă. Florin Bejan (Viitorul Constanţa), eliminat în partida cu Concordia Chiajna, a fost suspendat pentru un joc şi a primit o penalitate de 740 de lei.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou