ROMÂNIA - ARGENTINA 0-0

Dan Alexandru, 5 martie 2014, Ora 23:00

  • print
  • |
romania-argentina-0-0-38655-1.jpg

Naţionala de fotbal a României a jucat miercuri seara primul său meci după ratarea calificării la CM 2014. Partida România - Argentina s-a încheiat 0-0.

ROMÂNIA - ARGENTINA 0-0. Amicalul de lux al tricolorilor s-a încheiat fără niciun gol pe tabela de marcaj, deşi au existat câteva oportunităţi, mai ales de partea sud-americanilor.

Min. 90+3 Finalul partidei, România - Argentina 0-0.

Min. 90 Meciul este prelungit trei minute.

Min. 87 Iese Chipciu, intră Gicu Grozav. Argentinienii au mai avut o ocazie, prin Federico Fernandez.

Min. 86 Paradă formidabilă a lui Pantilimon, la un şut violent al lui Lavezzi. La această fază Messi a ameţit apărarea noastră.

Min. 81 Pasă frumoasă a lui Torje, pentru Costin Lazăr, printre fundaşii centrali argentinieni, dar portarul Romero ajunge primul la minge.

Min. 78 Pasă senzaţională, de 50 de metri, a lui Mascherano, Angel Di Maria rămâne singur cu Pantilimon, dar ridică balonul peste poartă.

Min. 77 Centrare periculoasă în careul nostru, Messi, cu spatele la poartă, nu poate să reia balonul.

Min. 74 Luchin, de la Botev Plovdiv, îl înlocuieşte pe Măţel. Schimbare post pe post a lui Piţurcă.

Min. 69 Rodrigo Palacio are două ocazii succesive. Prima oară reia pe lângă bară din câţiva metri , a doua oară a reluat slab, în braţele lui Pantilimon.

Min. 66 Iese Marica, intră Rusescu în locul său. banderola de căpitan este preluată de Răzvan Raţ.

Min. 65 România este modestă în ofensivă şi nu pare să fie capabilă să înscrie. În schimb, argentinienii sunt tot mai incisivi în terenul nostru.

Min. 61 Tricolorii se apropie în sfârşit de poarta lui Romero şi obţinut o lovitură liberă de pe dreapta, un corner ceva mai scurt. În urma execuţiei Raţ şutează de la 30 de metri, mult peste poartă.

Min. 54 Acţiunile argentinienilor se intensifică, Leo Messi şi ai lui creează adevărate morişti, iar tricolorii abia ating mingea.

Min. 53 Biglia de la Lazio Roma şi Rodrigo Palacio, de la Inter Milano, intră în locul lui Gago şi Kun Aguero. De asemenea, la noi, Tănase îi lasă locul lui Costin Lazăr.

Min. 51 La fel ca în prima repriză, Argentina domină teritorial, fără a se întrebuinţa în mod deosebit pentru această partidă.

Min. 47 Gardoş respinge extraordinar o minge trimisă de Aguero spre poarta goală. Aguero îl depăşise în dribling pe colegul său de la City, Costel Pantilimon, aflat în poarta României. Este corner pentru Argentina.

Min. 46 Schimbare în poarta României, în locul lui Tătăruşanu intră Pantilimon. De asemenea, Gabriel Torje i-a luat locul lui Alexandru Maxim.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou