România - Argentina. Victor Piţurcă a ales echipa de start

Dan AlexandruAnca Bratu, 5 martie 2014, Ora 17:53

  • print
  • |
romania-argentina-victor-piturca-a-ales-echipa-de-start-38647-1.jpg

Victor Piţurcă s-a hotărât în mare măsură asupra primului 11 pe care îl va alinia împotriva Argentinei. Partida se joacă pe Arena Națională, de la ora 21:00.

Selecţionerul va miza pe formula 4-3-3, cu Tătăruşanu în poartă. Pentru a-l bloca pe Messi, Piţurcă îi va folosi în defensivă pe Măţel, Dragoş Grigore, Gardoş şi Raţ. La mijlocul terenului, România va avea trei închizători: pe Lazăr, Bourceanu şi Pintilii, iar în atac vor evolua Maxim, Marica şi Tănase.

„Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor în cele două zile. Îmi place că sunt dornici, entuziaști. Asta mă face să fiu și eu optimist și cred că vom obține un rezultat bun", a spus Victor Pițurcă, selecționerul României.

Echipa de start a României: Tătăruşanu - Măţel, Grigore, Gardoş, Raţ - Lazăr, Bourceanu, Pintilii - Maxim, Marica, Tănase

Singurul semn de întrebare care planează în garnitura de start este asupra lui Costin Lazăr, dar sunt şanse foarte mari ca mijlocaşul lui PAOK să fie titular.

Tătăruşanu va apăra în prima repriză, în timp ce Pantilimon va fi folosit în partea secundă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou