SCANDAL în BOXUL ROMÂNESC

Teo Popa, 27 august 2014, Ora 16:24

  • print
  • |
scandal-in-boxul-romanesc-42838-1.jpg

Cârtașii federației făcuți knockout de Marcel Boboc

Aşa cum era de aşteptat, şi în cooperativa boxul românesc, ca şi în alte sporturi, scandalul a început. Acuzaţiile sunt foarte grave şi dacă acestea se dovedesc a fi adevărate, actuala conduce a federaţiei va fi făcută knockout. Marcel Boboc, membru în conducerea federaţiei, a postat recent pe pagina sa de Facebook următorul comunicat:

"Dragi colegi din Biroul Federal, ţin să vă anunţ că nu voi mai participa la nicio şedinţă pe viitor deoarece sunt profund dezamăgit de cum decurg lucrurile. Nu vreau să mai fiu părtaş la lipsa de interes pentru box, la salariile foarte mari ale angajaţilor Federaţiei, neplata primelor boxerilor, incompatibilitatea multora dintre membrii BF, problemele mari de arbitraj, deplasările internaţionale în scop personal sau la pierdicile puse proiectelor menite să dezvolte boxul.

Pe scurt, situaţia o pot descrie ca pe o cangrenă generalizată şi organizată sub forma unei Cooperative în care nu boxul este pe primul plan. Nu îmi doresc să fiu în această barcă a boxului românesc aflată în derivă, nu din cauza banilor, ci din cauza lipsei de interes pentru nobilă artă. Îmi este imposibil să mai fac ceva, deciziile sunt deja luate dinainte şi nu îmi permit să mă număr printre cei care vor fi arătaţi cu degetul pentru distrugerea boxului românesc, aşa că voi lipsi la următoarele şedinţe. Nu putem reda mândria de altă dată a boxului doar şantajând arbitri şi antrenori, lucrurile nu se vor îmbunătăţi, ci vor deveni din ce în ce mai dificile. Fără o unitate şi o dorinţă de a avea acelaşi scop, de a redresa boxul, totul va fi din ce în ce mai rău."

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou