SCANDAL. Reghecampf atacă selecţia lui Piţurcă

Dan Alexandru, 3 martie 2014, Ora 13:13

  • print
  • |
scandal-reghecampf-ataca-selectia-lui-piturca-38503-1.jpg

ROMÂNIA-ARGENTINA: Laurenţiu Reghecampf a reacţionat dur după ce Victor Piţurcă a anunţat jucătorii convocaţi pentru amicalul cu Argentina.

ROMÂNIA-ARGENTINA: Convocarea dinamovistului Steliano Filip în detrimentul lui Iasmin Latovlevici l-a enervat pe antrenorul Stelei, care acuză şi neselecţionarea lui Nicuşor Stanciu.

"Eu consider că dacă se doreşte o reconstrucţie ar trebui ca jucătorii chemaţi să aibă mai multe meciuri bine. Dacă facem comparaţie cu Latovlevici, Filip a jucat bine doar în meciul cu Steaua.

Nu poţi să laşi acasă un jucător care ar trebui să fie de bază la naţională şi are doar 27 de ani! Eu ştiu cît suferă Lato că n-a fost convocat.

Nu se poate ca Stanciu să nu fie chemat nici măcar la tineret. Eu cred că antrenorii de la naţionale ar trebui să-i facă pe jucători să aibă o atitudine bună. Soluţia nu e să nu-i mai convoci", a spus Reghecampf la sporto.

ROMÂNIA-ARGENTINA: Pițurcă a convocat 23 de jucători pentru acest meci de pregătire, potrivit site-ului FRF, portarii Ciprian Tătărușanu (Steaua), Costel Pantilimon (Manchester City), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul Constanța), fundașii Alexandru Mățel (Astra Giurgiu), Laurențiu Rus (Dinamo), Srgian Luchin (Botev Plovdiv), Paul Papp (Astra Giurgiu), Florin Gardoș (Steaua), Dragoș Grigore (Dinamo), Răzvan Raț (Rayo Vallecano) și Steliano Filip (Dinamo), mijlocașii Gabriel Torje (Espanyol), Alexandru Chipciu (Steaua), Paul Anton (Pandurii), Mihai Pintilii (Steaua), Alexandru Bourceanu (Trabzonspor), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Cristian Tănase (Steaua) și atacanții Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Ciprian Marica (Getafe) și Raul Rusescu (Sporting Braga).

Prima acțiune de presă se va derula luni 3 martie, în salonul VIP al Arenei Naționale, la ora 12,30, cu ocazia festivității de lansare a noului echipament Adidas al echipei naționale. Vor fi prezenți la acest eveniment, printre alții, Mircea Sandu, președintele FRF, și Victor Pițurcă, precum și mai mulți tricolori convocați pentru partida de miercuri.

În cursul serii de luni va avea loc singurul antrenament deschis, programat la Centrul Tehnic Național al FRF de la Mogoșoaia, începând de la ora 18,00. Accesul mass-media va fi permis începând de la ora 17,20.
Tot luni 3 martie, de la ora 18,30, se va desfășura și singurul antrenament deschis presei (nu și publicului) al naționalei Argentinei, locul fiind stadionul bucureștean Dinamo. Conform FRF, la antrenamentul sud-americanilor accesul presei va fi permis începând de la ora 18,00, numai prin intrarea din Calea Floreasca, cea care oferă acces spre Tribuna Zero, de unde mass-media va urmări ședința de pregătire.
Marți 4 martie vor avea loc conferințele de presă ale celor doi selecționeri. Cea a lui Victor Pițurcă, urmat de unul dintre jucătorii convocați, va începe, la CTN Mogoșoaia, după încheierea antrenamentului închis. Ora estimată este 13,30, ea urmând să fie confirmată luni. Alejandro Sabella va dialoga cu mass-media la Arena Națională, la ora 18,00, înaintea antrenamentului închis de la ora 18,30.

Începând de luni, biletele pentru jocul amical cu Argentina vor fi disponibile doar la casele de bilete ale Arenei, cele de la intrările din Bulevardul Basarabia și din strada Maior Ion Coravu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou