Simona Halep a învins-o pe Sabine Lisicki și s-a calificat în sferturile de la Madrid

Alberto Cristian, 9 mai 2014, Ora 08:35

  • print
  • |
simona-halep-a-invins-o-pe-sabine-lisicki-si-s-a-calificat-in-sferturile-de-la-madrid-40057-1.jpg

Simona Halep va juca în sferturile turneului de la Madrid, după ce a trecut în trei seturi de nemțoaica Sabine Lisicki. Pentru un loc in semifinale, Halep o va înfrunta pe Ana Ivanovic.

Numărul 5 mondial a pierdut primul set în fata nemțoaicei Sabine Lisicki, dar în actul secund a reușit o serie excelentă. De la 2-3, românca a câștigat patru game-uri consecutiv și a egalat la seturi. În setul decisiv, Simona Halep s-a impus cu 6-2, după două ore și 15 minute, potrivit Digi Sport.

Simona Halep va juca vineri în sferturi cu Ana Ivanovic, ocupanta locului 12 în clasamentul WTA. Românca conduce cu 2-1 la general: germanca a învins în 2011 în primul tur la Stanford, cu 6-1, 6-2, iar Halep s-a impus în 2013, în primul tur la Miami, cu 6-2, 3-6, 7-5. În turul al doilea, Lisicki a învins-o cu 6-3, 6-4 pe Irina Begu. Simona Halep, cea mai bună jucătoare română a momentului, şi-a asigurat un cec de 87.680 euro şi 215 puncte WTA.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou