Simona Halep, cap de serie numărul 6 la turneul de la Indian Wells

Dan Alexandru, 4 martie 2014, Ora 10:36

  • print
  • |
simona-halep-cap-de-serie-numarul-6-la-turneul-de-la-indian-wells-38562-1.jpg

Simona Halep, numărul 7 mondial, a fost desemnată cap de serie numărul 6 la turneul WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.946.740 dolari.

Simona Halep este calificată direct în turul secund, unde o va întâlni pe învingătoarea din meciul care opune japoneza Kurumi Nara şi o jucătoare venită din calificări, scrie digisport.ro.

Sorana Cîrstea este cap de serie numărul 25 şi nu va juca nici ea în manşa inaugurală, urmând să o înfrunte în turul secund pe câştigătoarea meciului dintre Andrea Petkovic (Germania) şi o adversară din calificări.

Monica Niculescu (62 WTA) o va întâlni în primul tur pe neozeelandeza Marina Erakovic (63 WTA), în faţa căreia a câştigat singurul lor meci direct, anul trecut, în primul tur la Strasbourg, cu 6-7 (9), 6-3, 7-6 (5).

Alexandra Cadanţu (59 WTA) o va înfrunta pe americanca Coco Vandeweghe (108 WTA), aceasta fiind prima întâlnire dintre ele.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou