Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells. Hănescu îl va întâlni pe Djokovici în turul doi

Mirela Ene, 9 martie 2014, Ora 16:04

  • print
  • |
simona-halep-s-a-calificat-in-turul-trei-la-indian-wells-hanescu-il-va-intalni-pe-djokovici-in-turul-doi-38736-1.jpg

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, s-a calificat în turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells (California, SUA), cu premii de aproape şase milioane de dolari.

Halep a învins-o în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră şi şapte minute de joc, pe sportiva japoneză Kurumi Nara, locul 47 WTA. Românca o va întâlni în faza următoare pe jucătoarea cehă Lucie Safarova, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 26.

Și Victor Hănescu, locul 87 mondial, s-a calificat în turul doi al turneului ATP de 1.000 de puncte de la Indian Wells, iar următorul său adversar va fi sârbul Novak Djokovici, numărul 2 mondial.

Hănescu a trecut în primul tur, cu scorul de 7-5, 3-6, 6-4, de sportivul francez Stephane Robert, locul 96 ATP, venit din calificări.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou