Simona Halep a revenit pe terenul de tenis! Fostul numărul 1 mondial se antrenează la Complexul Stejarii

Anca Bratu, 25 noiembrie 2022, Ora 12:10

  • print
  • |
simona-halep-tenis-dopaj-47003-1.jpeg

După mai multe săptămâni de pauză, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, unde a susținut un antrenament la București. Numărul 10 WTA a fost filmată în timp ce juca pe terenul de zgură al Complexului Stejarii Country Club.

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. După ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, la un control efectual la US Open 2022 și a fost suspendată provizoriu din circuitul WTA, campioana noastră a revenit, pentru prima dată pe terenul de tenis. 

De menționat faptul, că până la verdictul final, campioana de la Wimbledon poate participa doar la turnee demonstrative. În timp ce avocații săi depun toate eforturile pentru a-i scădea la minimum perioada suspendării, Simona Halep a ales să se antreneze.

Faptul că Simona a revenit pe teren a atras atenția jurnaliștilor de la We Love Tennis care o susțin pe tenismena româncă:"suspendată pentru dopaj, Halep se întoarce în luptă. În timp ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului pe 28 octombrie, din cauza unui test antidoping pozitiv, și încă nu este clar care va fi rezultatul fibal al acestui caz, jucătoarea a reluat antrenamentele. Românca nu a mai jucat de la înfrângerea din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur (în prezent pe locul 107), pe 29 august, după care s-a operat la nas. Fostul numărul 1 mondial speră, probabil, să câștige cazul înainte de începerea sezonului 2023. Simona ar trebui să vorbească în curând", scrie sursa citată mai sus.

Jurnaliștii francezi nu exclud posibilitatea ca ex-liderul WTA să câștige cazul și, astfel să revină la turneele din circuit, chiar de la începutul sezonului 2023.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou