Stadionul din Târgu Jiu va fi modernizat cu 20 de milioane de euro

Alberto Cristian, 4 mai 2014, Ora 11:19

  • print
  • |
stadionul-din-targu-jiu-va-fi-modernizat-cu-20-de-milioane-de-euro-39836-1.jpg

Stadionul Municipal „Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu, pe care joacă echipa Pandurii, va fi modernizat, a anunţat vicepremierul Liviu Dragnea. Potrivit acestuia, investiția, evaluată la 20 de milioane de euro, va fi făcută de CNI.

Anunţul a fost făcut de Dragnea la întâlnirea pe care acesta a avut-o, alături de premierul Ponta şi de mai mulţi miniştri, cu autorităţile locale din Gorj, cărora le-au prezentat principalele investiţii care vor fi făcute în judeţ.

„Prin preluarea acestei investiții de către CNI se dorește reabilitarea, modernizarea și extinderea arenei astfel încât să îndeplinească condițiile necesare pentru găzduirea de meciuri ale competițiilor UEFA până în faza de semifinală. (...) Noul complex sportiv va avea o capacitate de minimum 12.500 locuri acoperite, număr suficient pentru găzduirea competițiilor menționate", a spus Dragnea.

„Spațiul de cazare pentru sportivi va fi de minimum 40 de camere, cu toate dotările necesare, inclusiv facilități de recuperare, vestiare pentru jucători, arbitri și oficiali, cabinet medical, cabinet antidoping, săli de încălzire, spații pentru spectatorii VIP, spații pentru alimentație și comerț, spații pentru presă și conferințe și activități de protocol, un sistem performant de sonorizare și iluminare, o bună acustică, precum și un sistem de protecție a spectatorilor împotriva intemperiilor și a soarelui puternic", a adăugat el.

Dragnea a mai spus că la stadion vor fi amenajate și 2.500 de locuri de parcare, proiectul urmând să fie realizat într-o perioadă cuprinsă între 18 și 24 de luni.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou