Transfer de proporții la Steaua

Teo Popa, 31 decembrie 2014, Ora 11:28

  • print
  • |
transfer-de-proportii-la-steaua-44964-1.jpg

Steaua nu se mulţumeşte doar cu aducerea lui Mihai Roman II, 22 de ani. Ei vor să îşi întărească serios ofensiva şi mizează tot pe tineri, pregătind o ofertă pentru Alexandru Tudorie, 18 ani, de la Oţelul Galaţi.

Cotat la 500.000 de euro de site-ul transfermarkt, vîrful gălăţenilor a mai fost dorit de Steaua şi în urmă cu un an, însă clubul a refuzat oferta campioanei. Echipa lui Costel Gâlcă are însă concurenţă serioasă, Tudorie fiind dorit şi de Toulouse. Steaua l-ar putea oferi la schimb pe Ionuţ Neagu, jucător dorit şi în vară la Galaţi.

Tibor Selymes, tehnicianul Oţelului, a vorbit despre posibila despărţire de Tudorie.

"Steaua face o afacere bună dacă îl cumpără pe Tudorie. Are nevoie de o pregătire bună, cred că ar greşte enorm. Cea mai bună soluţie ar fi să îl cumpere Steaua şi să îl lase la noi pînă în vară. Sau să îl împrumute în altă parte. Cea mai mare calitate a lui este că dă goluri. N-are încă forţa necesară să ne ajute foarte mult, însă chiar şi în puţinul timp cît a jucat, el a dat goluri.

Are o tehnică destul de bună pentru înălţimea lui. Are nevoie de forţă însă, dar asta o va căpăta în timp. E greu să spun cînd va fi pregătit să joace la Steaua, sînt prea mulţi factori la mijloc. E însă un băiat serios şi cred că va ajunge un fotbalist bun. N-am discutat cu el de transfer, doar despre ce trebuie să facă. El pierde foarte multe dueluri şi am vorbit cu el despre asta", a spus Tibor Selymes la Dolce Sport.

4 goluri în 32 de partide în Liga 1 a marcat Tudorie, unul dintre ele chiar în poarta Stelei

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou