Vezi ce RISCĂ Mircea Sandu în urma anchetei DNA la FRF

Teo Popa, 5 februarie 2014, Ora 11:09

  • print
  • |
vezi-ce-risca-mircea-sandu-in-urma-anchetei-dna-la-frf-38006-1.jpg

Federația Română de Fotbal este obligată de procurorii DNA să documenteze decizia luată cu privire la înscrierea CS U Craiova în Liga a II-a, în vara anului 2013, Mircea Sandu fiind cel care a propus această soluție în Comitetul Executiv al FRF.

Potrivit editie.ro, publicație patronată de Adrian Mititelu, patronul celor de la Universitatea Craiova, DNA a solictat FRF documentele prin intermediul cărora CS U Craiova, echipă sprijinită de Primărie, a fost înscrisă în Liga a II-a.

Sursa citată precizează că, în acest caz, au fost încălcate regulamentele, astfel că Mircea Sandu are o mare problemă.

"Procurorii și judecătorii au solicitat să vadă legalitatea adoptării hotărârii înscrisului respectiv-hotărârea Comitetului Executiv trebuie să conțină semnătura individuală a tuturor participanților indiferent de modul în care au votat, de abia din acel moment membrii Comitetului Executv își asumă responsabilitatea actului în cauză. Din informațiile noastre, până astăzi, nu existau decât patru semnături pe această hotarare dintre care numai două erau pentru.

Conform legii pentru validarea unei asemenea hotărâri este necesar votul a jumătate + 1 din membrii prezenți. De asemenea, pentru a fi validată hotărârea, trebuie să fie prezenți cel puțin două treimi din membrii Comitetului Executiv, lucru care nu s-a întâmplat din cunoștințele noastre.

Prin urmare, hotărarea Comitetului Executiv de înscriere în competiție a clonei reprezintă actul de naștere al acestei echipe, act de naștere care în acest moment este invalid și care atrage nulitatea absolută a tot ceea ce a desfășurat acest club până acum în fotbal", notează ziarul lui Adrian Mititelu.

Mircea Sandu, Dumitru Dragomir și alți opt membri ai Comitetului Executiv al FRF au fost deja trimiși în judecată de DNA sub acuzația de abuz în serviciu în cazul dezafilierii Universității Craiova.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou