Best Dental

Băsescu, atac fără precedent la Antonescu: „Paiaţa de la Cotroceni” destructurează serviciile

Ziarul Atac, 20 iulie 2012, Ora 08:39

  • print
  • |
basescu-atac-fara-precedent-la-antonescu-paiata-de-la-cotroceni-destructureaza-serviciile-27115-1.jpg

Preşedintele suspendat Traian Băsescu l-a acuzat pe preşedintele interimar că a început destructurarea serviciilor de securitate. "Suntem in faţa unei lovituri de stat în curs de derulare", susţine Băsescu, numindu-l pe Crin Antonescu "paiaţa de la Cotroceni".

„Suntem în faţa unei lovituri de stat în curs de derulare. Acum paiața de la Cotroceni a încercat destructurarea structurilor de securitate a statului român. Pentru asta va răspunde indiscutabil în faţa legii, nu numai el, toţi organizatorii acestei lovituri de stat. Sper ca românii să înţeleagă ce li se întâmplă: Țara este vândută de o clică de ticăloși", a declarat Băsescu la plecarea de la sediul său de campanie.

"Ei nu au ca obiectiv demiterea șefului STS, ci destructurarea tuturor instituțiilor de securitate națională. Astăzi s-a făcut un joc murdar, în care politrucii din comisia condusă de fostul ministru de Interne, David, au încercat să creeze condițiile unui raport care să ajungă la CSAT, în baza căruia să înceapă demiterea șefilor structurilor de securitate. Vă spun cu toată responsabilitatea unui şef de stat care a consolidat securitatea naţională: acești oameni sunt o clică de trădători. Nu știu pentru cine lucrează încă, dar vor răspunde în fața legii", a spus Băsescu joi noapte, din maşină, plecând de la sediul său de campanie.
Președintele interimar, Crin Antonscu, a declarat joi că în cazul demiterii lui Traian Băsescu la referendumul din 29 iulie, mai multe persoane"vor pleca" din conducerea unor instituții publice, inclusiv şefi de servicii secrete, "acolo unde va fi cazul".
Antonescu a explicat la un post de televiziune că demiterea unor persoane din conducerea instituțiilor publice va fi făcută "în funcție de activitatea serviciilor" și nu va ține cont de partea politică.

"În opinia mea, dacă dl Băsescu va fi demis la referendum, mulți vor pleca", a spus Antonescu într-o emisiune televizată. "Acolo unde va fi cazul, da (inclusiv șefi de servicii, n.red.), dar asta în funcție de activitatea serviciilor respective și nu pentru că oamenii respectivi au lucrat sub președintele Băsescu sau sub alți președinți", a mai explicat el atunci când a fost întrebat dacă și unii șefii de serviciu vor fi demisi.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:10