Băsescu: Dragnea, Voiculescu şi Hrebenciuc sunt partizanii suspendării

Ziarul Atac, 17 iulie 2012, Ora 22:08

  • print
  • |
basescu-dragnea-voiculescu-si-hrebenciuc-sunt-partizanii-suspendarii-27078-1.jpg

Traian Băsescu a declarat la că partizanii suspendării sale sunt Dan Voiculescu, Liviu Dragnea şi Viorel Hrebenciuc, despre care preşedintele suspendat spune că l-au "împins din spate" pe Victor Ponta să înceapă demersurile din această vară. Despre social-democratul Ilie Sârbu, Traian Băsescu spune că a devenit "turbat" pentru "a-şi vedea ginerele cu toată puterea în braţe".

Preşedintele suspendat Traian Băsescu îi nominalizează la RTV pe liderii PSD Liviu Dragnea şi Viorel Hrebenciuc şi pe preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, ca fiind cei care au instrumentat din umbră acţiunea demarată în urmă cu două săptămâni de suspendare a sa din funcţie.

"Liviu Dragnea, Dan Voiculescu şi Viorel Hrebenciuc l-au împins pe Victor Ponta. Ei au fost partizanii suspendării de la bun început. Şi mai adăugaţi pe cineva, tata socru (Ilie Sârbu, n.r.). El a devenit turbat. Voia să-şi vadă ginerele cu toată puterea în braţe. Victor Ponta a fost reţinut în primă fază, dar ei au fost marii susţinători ai procesului de suspendare. Dar nu sunt ei vinovaţi. Vorbim de responsabilitatea unor oameni politici. Eu i-am adus la guvernare, i-am dat lui Victor Ponta funcţia de prim ministru, deci am mers pe principiul de coabitare. Oamenii ăştia n-au realizat responsabilitatea guvernării. Au pus mâna pe justiţie", a declarat Traian Băsescu, precizând că, în opinia sa, Voiculescu este cel mai "cinstit" dintre cei trei.

"Dan Voiculescu măcar a fost cinstit. Spre deosebire de toţi ăştia, măcar este un adversar cinstit. El şi-a pus trusturile media de 7 ani pe mine pentru denigrare. A fost singurul care acum două luni a spus <>. A dat 60 de zile, s-a produs în 59. Mai mult respect am pentru el, care spune că ăsta e interesul meu, decât pentru ceilalţi care spun că sunt pentru interesul naţional. El are interese personale: bani, influenţă, să-şi salveze pielea de la puşcărie. El spune că nu mă interesează altceva decât să fur în continuare de la stat şi să-mi apăr pielea în faţa justiţiei. Mult mai cinstit decât ăştia care vor să destabilizeze politic ţara. Măcar Voiculescu spune că nu dă doi bani pe interesul naţional. El plăteşte oameni să lupte împotriva interesului naţional", a mai declarat preşedintele suspendat.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou