Băsescu: Momentul ce a declanşat criza a fost condamnarea lui Năstase

Ziarul Atac, 13 iulie 2012, Ora 08:56

  • print
  • |
basescu-momentul-ce-a-declansat-criza-a-fost-condamnarea-lui-nastase-27003-1.jpg

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, joi seară, la TVR, că momentul care a declanşat criza a fost condamnarea fostului premier Adrian Năstase, el precizând că nu crede "că cineva a putut simţi urmă de satisfacţie şi adăugând: "Povestea cu bucuria, cu Băsescu...nu!".

"Acela a fost momentul care a declanşat criza, momentul în care Adrian Năstase a fost condamnat, şi vă rog să mă credeţi că nu cred că cineva a putut simţi urmă de satisfacţie. Povestea cu bucuria, cu Băsescu...nu!", a declarat Traian Băsescu.
Totodată, el a menţionat că politicienii au înţeles, în momentul condamnării lui Năstase, că nimeni nu este deasupra legii.
"În momentul condamnării lui Adrian Năstase, atunci toţi politicienii au îneţels că nu mai este drum şi nimeni nu e deasupra legii, iar corupţia transpartinică nu a făcut decât să accelereze acest proces. Chiar dacă şi l-a dorit Crin Antonescu sau Victor Ponta, nu era creată masa critică. Asta e şi explicaţia de ce un om cu care am lucrat, domnul Borbely, şi un grup de parlamentari UDMR au votat pentru suspendare. I-am susţinut de multe ori, am luat în piept explicaţii pe care ar fi trebuit să le dea ei numai din dorinţa de a proteja Guvernul şi coaliţia pentru a asigura stabilitatea ţării", a afirmat preşedintele suspendat.

În acelaşi context, el a spus că toate dosarele lui Năstase au pornit de la colegi de partid ai acestuia.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou