10 motive ale infidelităţii la bărbaţi

Diana Ionescu, 31 ianuarie 2013, Ora 15:38

  • print
  • |
10-motive-ale-infidelitatii-la-barbati-29211-1.jpg

De ce înşală femeile sau bărbaţii este o întrebare care macina omenirea aproape de la naşterea ei. Motivele pentru care unul sau altul calca strâmb sunt diverse. Există, totuşi, câteva criterii comune. Sfatulparintilor ne prezintă o listă în care se încadrează atât bărbaţii singuri, dar şi cei căsătoriţi.

1. Bărbatul nu refuza niciodată
Chiar dacă unora le este greu să facă primul pas în a-şi înşela partenera de viaţă, dacă o doamnă sau domnişoară îşi etalează farmecele şi se arata disponibile şi, mai ales, interesate de ei, bărbaţii cad uşor în plasă. Se gândesc că nu vor mai prinde o aşa oportunitate şi acţionează ca atare.
 
2. Vrea să-şi crească respectul de sine 
Există momente când bărbaţii îşi pierd încrederea în forţele proprii, simt că nu mai au capacitatea de a atrage femei. Este un moment foarte delicat pentru că la primul semn de interes din partea unei reprezentate a sexului opus nu vor spune nu.
 
3. Nu (mai) are interese comune cu iubita
Imediat ce simte o ruptură între el şi partenera de viaţă, bărbatul va porni în căutarea unei alte femei care să-i împărtăşească interesele. Este foarte important pentru un urmaş al lui Adam să simtă că femeia de alături este interesată de preocupările lui.
 
4. Are o iubită cicălitoare
Dacă toată ziua aude numai critici, bărbatul se va sătura la un moment dat şi îşi va căuta alinarea în braţele unei femei care-l va lăuda tot timpul.
 
5. Nu mai este îndrăgostit de partenera de viaţă
Când flacăra pasiunii din cuplu dispare, şansele ca un bărbat să caute „focul" în altă parte sporesc. 

6. Sexul scârţâie
Dacă nu are parte de atât sex pe cât are nevoie, nu-i de mirare că bărbatul se va îndepărta încet încet. Dacă are acasă tot ce-i trebuie, nu se va obosi să caute prin vecini.
 
7. Vrea să se răzbune

Ca şi femeile, imediat ce simt că parteneră de viaţă a călcat strâmb, orgoliul le spune că trebuie să plătească cu aceeaşi monedă.
 
8. Are nevoie de noi provocări
Bărbaţii tot timpul în căutare de senzaţii tari sunt predispuşi la a fi infideli. Orice e nou le stârneşte interesul şi dacă noutatea este o femeie tânără şi atrăgătoare, nu va sta prea mult pe gânduri.
 
9. Testează vigilenta partenerei

De asemenea, sunt bărbaţi care vor să testeze vigilenta femeii de alături. Vor să-şi dea seamă astfel dacă iubita este mereu vigilenta sau o pot păcăli. Vor să descopere dacă sunt suficient de isteţi pentru a scăpa în caz că îşi înşeală iubită.
 
10.O iubită prea iertătoare
Dacă l-ai iertat o dată pentru faptul că a fost cu o altă femeie atunci el are tendinţa de a te înşela din nou întrucât considera că dacă îşi recunoaşte greşeală vei trece cu privirea şi peste aceast

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou