3 obiceiuri de mic-dejun pentru un corp de invidiat

Mirela Ene, 4 noiembrie 2014, Ora 11:16

  • print
  • |
3-obiceiuri-de-mic-dejun-pentru-un-corp-de-invidiat-44186-1.jpg

Pentru că ziua bună se cunoaște de dimineaţă, vă invităm să citiţi despre cele 3 obiceiuri pe care le puteţi integra în ritualul vostru, înainte de micul dejun, pentru a avea un corp de invidiat şi o dispoziţie de milioane.

1. Beţi apă şi o ceaşcă de ceai verde

Începeţi ziua prin a bea un pahar plin cu apă rece, pentru a vă menţine metabolismul ridicat. Următorul pas este de a vă face o ceaşcă de ceai verde - reduce colesterolul, este bogat în antioxidanţi şi va ajuta să slăbiţi.

Ceaiul verde are şi cantitatea necesară de cofeină pentru a vă ajuta să vă treziţi, aşa că este băutura perfectă pentru sănătatea voastră.

2. Faceţi 30 de minute de yoga

Yoga este calea cea mai simplă pentru a vă menţine trupul într-o formă de zile mari. Câteva exerciţii simple vă vor ajuta în procesul de ardere al caloriilor - dacă sunteţi pe fugă, atunci vă propunem să încercaţi 2 minute de exerciţii yoga care vă vor revitaliza mintea şi trupul.

Yoga are 3 mari beneficii:

- va pune metabolismul în mişcare şi va ajuta să ardeţi caloriile pe tot parcursul zilei

- va tonifiază muşchii

- vă ajuta să combateţi stresul şi anxietatea

3. Pregătiţi-vă meniul şi luaţi micul dejun

O masă bună începe cu un plan bun înainte, iar planurile au loc la început de zi. Fix înainte de micul dejun e momentul potrivit să vă gândiţi la prânz şi la o reţetă pentru seara.

Rezumat: beţi apă, o cană de ceai verde, faceţi yoga şi mâncaţi sănătos. Cele 3 obiceiuri înainte de micul dejun promit să facă minuni.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou