5 trucuri ca să pari mai slabă în costum de baie

Ziarul Atac, 11 iunie 2012, Ora 00:20

  • print
  • |
5-trucuri-ca-sa-pari-mai-slaba-in-costum-de-baie-26426-1.jpg

Dacă nu te numeri printre norocoasele care măsoară 90-60-90, probabil că proba costumului de baie este cea mai grea încercare peste care trebuie să treci în această vară. Pentru că nu mai avem destul timp să te trimitem la sală şi să îţi recomandăm un regim, îţi spunem câteva trucuri care te vor ajuta să pari mai slabă pe plajă.

 

1.    Alege o culoare care să te avantajeze
Cel mai uşor pas prin care poţi părea ma slabă în costum de baie este să alegi o culoare potrivită. Culorile închise reuşesc de obicei să îţi dea această iluzie, aşa că alege negrul sau bleumarinul. Dacă eşti mai lată în zona coapselor, poţi opta doar pentru un slip într-o culoare închisă, pe care să îl asortezi cu un sutien colorat. Profită de trendurile sezonului, care îţi permit asta!

2.    Ai grijă cu imprimeurile
Dacă nu eşti un fan al costumelor uni, alege imprimeurile, însă nu la întâmplare. Dungile verticale te fac să pari mai slabă, în timp ce dungile orizontale au efect de îngrăşare. Totodată, dacă nu vrei să atragi atenţia spre anumite zone ale corpului, evită contrastele foarte puternice.  

3.    Ia în calcul textura materialului şi aplicaţiile
Materialele strălucitoare au rolul de a atrage atenţia. Dacă nu vrei ca toţi ochii să fie aţintiţi asupra colăceilor tăi, evită-le. Alege nuanţe mate, pentru că vor reuşi să îţi ascundă părţile de care nu eşti tocmai mândra. Mare atenţie şi la costumele de baie accesorizate cu volane sau dantelă. Poartă sutiene cu astfel de aplicaţii doar dacă nu ai un bust impresionant sau un posterior ca al lui Kim Kardashian. 

4.    Alege costumele în două piese
Ştim, femeile îmbrăcate în costume întregi sunt o adevărată apariţie la piscină. Dar ca să le poţi purta şi tu, trebuie să arăţi cu adevărat perfect! Nu te întrista, există şi dezavantaje: nu te bronzezi deloc uniform. Alege aşadar costume în două piese şi poartă slipuri cu talie înaltă, pentru că îţi vor face picioarele să pară mai lungi şi mai subţiri. 

 

5.    Nu uita de accesorii
Nu uita de accesorii atunci când mergi la plajă. Pentru că nu stai în permanenţă în apă sau pe şezlong, poartă rochii lungi, cămăşi transparente sau un simplu pareo peste costumul de baie. Chiar dacă te înalţă şi îţi dau o altă alură, nu e cazul să porţi tocuri la plajă. Nu vei obţine decât o imagine chinuită. Poartă clasicii flip – flops, sandale plate sau cel mult platforme. Îţi vor complete perfect ţinuta de plajă!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou