Află totul despre autobronzante şi bronzul artificial!

Anca Bratu, 24 iunie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
afla-totul-despre-autobronzante-si-bronzul-artificial-31905-1.jpg

Geluri sau creme colorante, autobronzante... Paleta produselor care „simulează" bronzul este largă, trebuie doar să alegi varianta care ţi se potriveşte.

Până nu demult, te mulţumeai doar cu autobronzante. Dacă tenul tău e însă prea palid, de multe ori poţi avea surprize neplăcute dacă nu stăpâneşti perfect arta aplicării autobronzantului. De aceea, este mai bine să optezi pentru autobronzante doar atunci când eşti deja bronzată şi vrei să prelungeşti această culoare de vis sau doar dacă eşti deja fericita posesoare a unui ten măsliniu, pe care nu trebuie decât să îl scoţi în evidenţă.

De ce pătată, şi nu colorată?

Dacă ai folosit vreodată creme autobronzante, sunt şanse foarte mari să fi trecut printr-o experienţă neplăcută. De ce apar petele după ce foloseşti autobronzante? Pentru că ele conţin DHA, o moleculă care pătează temporar stratul superior al pielii. Aşa că, dacă nu aplici cum trebuie crema încă de la început, e greu să rezolvi problema pe parcurs.

Primul pas: exfolierea

Pregăteşte-te, efectuând un peeling uşor zilnic, cu patru-cinci zile înainte de a aplica autobronzantul. Hidratează-ţi, de asemenea, foarte bine pielea (ai grijă să nu foloseşti o loţiune hidratantă chiar înainte de aplica autobronzantul, fiindcă e posibil „să interfereze" cu el).

Portocaliu, nu arămiu...

Buuun, ai urmat sfaturile specialiştilor şi nu ai pete (nici măcar palmele nu te trădează). Dar nuanţa pe care ţi-oi doreai nu aduce nici pe departe a caramel sau pralină, ci a morcov... Depinde foarte mult de culoarea naturală a pielii tale: două persoane nu vor avea niciodată o nuanţă identică după folosirea aceluiaşi produs. Ca şi vopseaua de păr, este bine să testezi produsul înainte de a-l aplica pe tot corpul (de exemplu, la încheietura mâinii). Încearcă până vei găsi autobronzantul ideal pentru tine.

Sursa: Unica

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou