Alimentele care te scapă rapid de grăsimea de pe burtă

Mirela Ene, 21 februarie 2013, Ora 17:35

  • print
  • |
alimentele-care-te-scapa-rapid-de-grasimea-de-pe-burta-29505-1.jpg

Dacă ai probleme cu grăsimea de pe burtă şi ţi se pare că nicio dietă nu dă roadele pe care le aştepţi, află de la celebrul medic Mehmet Oz care sunt alimentele care-ţi remodelează talia!

Alimentele recomandate de Dr. Oz pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă:

1. Ciocolata neagră
Are grăsimi bune mononesaturate care au rolul de a aplatiza burta, stimulează metabolismul şi conţine mult mai puţin zahăr în comparaţie cu ciocolata cu lapte sau diverse creme. Grăsimile bune sunt grăsimile nesaturate (polinesaturate şi mononesaturate). Ele se găsesc predominant în uleiurile vegetale, în peştele gras, în nuci, avocado şi în seminţele oleaginoase.

2. Untul de arahide
Untul de arahide natural, care nu este procesat conţine grăsimi bune mononesaturate care au acelaşi rol ca ciocolata neagră, adică de a aplatiza burta.

3. Avocado
Conţine grăsimi bune mononesaturate care au rol calmant pentru organism şi ajută la aplatizarea abdomenului. Potrivit unui studiu apărut în publicaţia Diabetes Care, persoanele care consumă cu regularitate avocado au constatat o reducere a circumferinţei taliei, în comparaţie cu cealaltă categorie care a adoptat un regim alimentar cu aceeaşi cantitate de calorii, însă fără să includă grăsimile mononesaturate. O jumătate de avocado aduce un aport de 10 grame de grăsimi sănătoase şi împiedică depunerea grăsimii în jurul taliei.

4. Seminţele de dovleac
Conţin grăsimi bune mononesaturate, magneziu, fier şi pot fi incluse în salate sau diverse mâncăruri pe bază de peşte.

5. Migdalele
Dr. Oz le recomandă pentru gustări, deoarece sunt bogate în grăsimi bune mononesaturate şi sunt foarte săţioase.

6. Măslinele
Sunt bogate în grăsimi bune care ajută în procesul de slăbire, scad colesterolul "rău" şi controlează nivelul zahărului din sânge.

7. Iaurtul
Conţine bacterii bune care reglează digestia şi împiedică balonarea.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou