Andreea Raicu recomandă masca specifică fiecarui tip de ten pentru sezonul rece

Ziarul Atac, 25 octombrie 2012, Ora 12:54

  • print
  • |
andreea-raicu-recomanda-masca-specifica-fiecarui-tip-de-ten-pentru-sezonul-rece-27810-1.jpg

Masca cu mere pentru tenul gras

Ai nevoie de un mar proaspat si de trei lingurite de miere. Curata marul de coaja, taie-l bucati mici si pune-l in blender. Adauga mierea si mixeaza pana cand obtii o compozitie omogena. Aplica pasta pe fata si las-o sa actioneze 15 minute, dupa care clateste cu apa rece. Daca ai porii infundati, inlocuieste mierea cu un ou!

Masca cu dovleac pentru piele uscata

Este stiut faptul ca pielea uscata sufera mai mult decat alte tipuri de piele toamna, din cauza scaderii temperaturilor si a intensificarii vantului. Ca sa-ti protejezi tenul de agresiunea factorilor de mediu si sa-l impiedici sa se usuce si mai tare, prepara-ti o masca pe baza de dovleac. Dovleacul este bogat in vitamina A, exceptionala pentru calmarea pielii uscate si vindecarea crapaturilor.

Cum se prepara: Ai nevoie de o lingura de dovleac dat prin razatoare, o jumatate de lingurita de miere, o jumatate de lingurita de lapte si un sfert de lingurita de scortisoara. Amesteca toate ingredientele si aplica masca pe fata curata. Las-o cam 15-20 de minute, iar apoi clateste cu apa calduta.

Masca cu struguri pentru ten normal

Tenul normal are si el nevoie de ingrijire, desi problemele cu care se confrunta sunt mai mici decat in cazurile de mai sus. Masca de toamna pentru ten normal se realizeaza cu ajutorul strugurilor, care revitalizeaza pielea si o ajuta sa-si pastreze aspectul sanatos. Strugurii sunt atat de minunati pentru ca stimuleaza productia de colagen si previn aparitia ridurilor.

Cum se prepara: Ai nevoie de o lingura de ulei din seminte de struguri, cinci-sase boabe de struguri, nu conteaza daca sunt albi sau rosii, si o lingurita de miere. Pune ingredientele intr-un blender pentru a obtine o pasta cremoasa. Aplica pe fata, dupa ce ai curatat-o bine in prealabil. Dupa zece minute, clateste cu apa calduta, iar apoi hidrateaza pielea cu o crema de fata.

sursa: andreearaicu.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou