Apa cu vitamine sau cum să potențăm natural apa potabilă de zi cu zi

Ziarul Atac, 3 iunie 2013, Ora 17:02

  • print
  • |
apa-cu-vitamine-sau-cum-sa-poten-am-natural-apa-potabila-de-zi-cu-zi-31238-1.jpg

În SUA s-a lansat de ceva vreme o modă a apei potențate („vitamin water, enhanced water").

Aceasta este o băutură marcată ca fiind apă, dar care conține o gamă largă de alte ingrediente, printre care zahărul, îndulcitorii, aromele (naturale sau artificiale), vitamine, minerale și alți potențatori. Practic, marile corporaţii producătoare de băuturi răcoritoare s-au gândit să profite de „imaginea" bună a apei și vitaminelor pentru a promova pe piață un produs care contribuie zilnic la dezvoltarea bolilor de inimă și diabetului în rândul populației neștiutoare.

Întrucât este foarte posibil ca această „modă" să apară și în Europa și România, vă propunem astăzi o metodă 100% naturală de a obține apă cu vitamine în casă, cu doar câteva ingrediente simple.

Principiul apei cu vitamine făcută în casă e foarte simplu: se iau fructe şi plante proaspete, de sezon, se pun în apa de foarte bună calitate, cât mai pură, precum cea de la 19litri.ro și se lasă la frigider peste noapte. În această perioadă de macerare, fructele și plantele respective împrumută vitaminele și gustul bun apei, care devine astfel o sursă prețioasă de nutrienţi.

Obținem astfel o apă aromată - nu o limonadă, nu un suc - o apă aromată, răcoritoare și plină de energie pură.

Deși combinațiile sunt practic nelimitate, acum că vara este instalată deja vă oferim câteva sugestii: apă 19litri.ro cu citrice (lămâi, limes și mentă), apa 19litri.ro cu zmeură (felii de limes și zmeură proaspătă), apa 19litri.ro cu ananas și busuioc genovez, apa 19litri.ro cu căpșuni (căpșuni și mentă proaspătă).

Pentru mai multe rețete și sfaturi utile despre nutriție și o alimentație sănătoasă, vizitați www.andie.ro.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou