Beneficiile berii pe timp de vară

Ziarul Atac, 15 iulie 2012, Ora 23:14

  • print
  • |
beneficiile-berii-pe-timp-de-vara-27028-1.jpg

Băută cu moderaţie, berea este recomandată ca o băutură răcoritoare pentru zilele fierbinţi de vară. Deşi este consumată de mulţi cu încredere, puţini sunt cei care cunosc cu adevărat beneficiile produsului natural, denumit bere.

Berea conţine grupul de vitamine B, calciu, magneziu, potasiu, de două ori mai mulţi antioxidanţi decât vinul alb şi fibre şi foarte puţin sodium, ceea ce înseamnă că nu există riscul retenţiei de apă în organism, iar tensiunea arterială rămâne în limite normale.

Berea, un calmant de excepţie!

Dacă eşti în plină criză de nervi şi nu te mai poţi controla, sau dacă inima îţi bate năvalnic, ori eşti pe punctul de a face un atac de panică, bea un pahar de bere, cu înghiţituri mici şi rare, concentrându-te pe puterea vindecătoare a produselor constituente.

Ştiai că ajută la reglarea digestiei?

Berea îţi asigură o digestie normală, prin combaterea constipaţiei şi diareei. De asemenea, previne demineralizarea sistemului osos, scăzând astfel riscul de osteoporoză. De asemenea, berea împiedică formarea pietrelor la rinichi, datorită conţinutului bogat de magneziu, un pahar de bere pe zi scăzând cu până la 40% riscul formării acestora.

Poate fi folosită şi ca mască facială

Dacă ai tenul iritat, obosit şi fără culoare, şterge-l cu puţină bere. După 20 - 30 de minute clăteşte faţa cu apă rece. Vei remarca, în timp, cum pielea devine mai luminoasă, netedă şi mai curată.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou