Ce greşeli faci atunci când te pensezi

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
ce-greseli-faci-atunci-cand-te-pensezi-43451-1.jpg

Iată care sunt cele mai întâlnite greşeli pe care femeile le fac atunci când se pensează.

Se spune despre sprâncene că pot schimba radical felul în care arătăm, iar acest lucru este cât se poate de adevărat. Tocmai de aceea, toate femeile experimentează, de-a lungul anilor, diverse forme de sprâncene, până când ajung să fie mulţumite cu adevărat de una dintre ele.

Din păcate, aceste experimente pot avea uneori urmări neplăcute, motivul principal fiind greşelile pe care le facem atunci când ne pensăm. Acesta este şi motivul pentru care azi am ales să vorbim despre acest subiect şi să-ţi spunem care sunt cele mai întâlnite greşeli din timpul pensatului.


Experimentezi prea mult
Dacă la salon ţi se epilează sprâncenele cu ajutorul benzilor de ceară, asta nu înseamnă că trebuie să încerci şi tu această metodă acasă. De cele mai multe ori, rezultatul va catastrofal! Rămâi la pensetă, pentru că dacă banda de ceară nu este aplicată perfect, rişti să rămâi doar cu jumătate de sprânceană, în doar câteva secunde...


Nu ţii cont de faptul că sprâncenele nu sunt perfect simetrice
Niciun om nu are sprâncene perfect simetrice, deci încerci degeaba să obţii acest lucru, iar dacă vei insista s-ar putea să realizezi că ai pensat mai mult decât trebuia una dintre sprâncene.

Te grăbeşti
Pentru ca forma sprâncenelor tale să iasă exact aşa cum ţi-ai dorit trebuie, în primul rând, să-ţi marchezi nişte puncte de reper. Ştii deja trucul cu creionul aşezat pe lângă nas pentru a-ţi indica exact punctele principale de contur ale sprâncenei. Ei bine, după ce ţi-ai marcat aceste puncte, încarcă-te cu răbdare şi pensează câte un fir de păr pe rând. Dacă iei mai multe în acelaşi timp cu penseta, acestea nu se smulg, ci se rup, şi rişti ca în orice moment să apuci mai multe decât ar trebui şi să-ţi strici de tot forma sprâncenei.

Te pensezi de jur împrejurul sprâncenei
Poate că nu ştiai până acum, dar specialiştii spun că nu ar trebui să ne pensăm niciodată partea superioară a sprâncenei. Sprâncenele se pensează corect doar în partea inferioară, partea de sus fiind cea care oferă aspectul natural al sprâncenei.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou