Ce tatuaje atrag bărbaţii

Ziarul Atac, 30 septembrie 2012, Ora 19:34

  • print
  • |
ce-tatuaje-atrag-barbatii-27631-1.jpg

Tatuajul potrivit poate fi un adevărat punct de atracţie pentru unii bărbați, aşa cum altora li se pare un gest deloc feminin. Cel mai important lucru este ca atunci când îţi doreşti un tatuaj, mesajul ales trebuie să te reprezinte. Unele dintre mesaje atrage instant atenția bărbaților.

Află ce tatuaje să-ţi faci ca să fii supersexy în ochii bărbaţilor, indiferent dacă optezi pentru un tatuaj permanent sau pentru unul temporar.

Locul potrivit pentru tatuaj
Locul cel mai bun pentru un tatuaj care să atragă atenția bărbaților este cel în care tatuajul este parțial acoperit de haine, lucru ce le incită imaginația cu privire la corpul tău. Evită pieptul, fața și gâtul, tatuajele din aceste zone nu sunt considerate sexy de prea mulți bărbați.

Alege un model feminin
Cea mai mare greșeală în alegerea tatuajului potrivit este discrepanța între personalitatea și atitudinea ta și modelul grafic. Evită craniile, cârmele și alte desene cu o conotație puternic masculină și optează pentru un simbol feminin: flori, fluturi, păsări sau chiar modele abstracte cu linii rotunjite.
Evită tatuajele tribale deoarece sunt considerate demodate de tot mai mulți bărbați. Calitatea tatuajului cât și stilul grafic sunt foarte importante.

Cuvinte într-un alfabet străin
Un cuvânt simbolic pentru tine poate fi cea mai bună idee de tatuaj, indiferent dacă folosești alfabetul latin sau o altă limbă cu un alfabet diferit. Dacă este realizat excelent și este vizibil, tatuajul îi dă un pretext bun oricărui bărbat să pornească o conversație cu tine, pentru a afla însemnătatea lui.

Asigură-te însă că știi exact toate semnificațiile cuvântului ales înainte să-l imprimi pe corpul tău, pentru a nu te alege cu un tatuaj despre care descoperi că înseamnă mai mult decât credeai inițial.

Cu un model original cu semnificație specială pentru tine, desenat în locul potrivit, poți transforma tatuajul într-un accesoriu supersexy, care te face și mai atrăgătoare în ochii bărbaților, indiferent dacă ai ales un tatuaj permanent sau unul temporar.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou