Cum tratezi părul uscat, cu maioneză

Mirela Ene, 23 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cum-tratezi-parul-uscat-cu-maioneza-41191-1.jpg

Orice femeie are părul uscat - fie din cauza soarelui, când s-a întors din vacanță, fie din cauza aerului rece, la sfârșitul iernii sau pentru că folosește foarte adesea placa de întins părul.

Iată cum îți poți trata părul foarte uscat cu maioneză:

Cum faci masca de păr cu maioneză

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să dai o fugă până la magazin și să cumperi maioneză, brandul nu este important, însă nu cumpăra din cea slabă.

Mai departe trebuie să-ți umezești părul cu apă caldă, iar după ce este destul de umed și ai dat cu prosopul prin el cât să nu curgă picături de apă, poți începe să aplici maioneza direct pe păr, așa cum ți-ai pune orice altă mască de păr. Folosește oricâtă maioneză ai nevoie, în funcție de lungimea firului de păr.

După ce ai terminat de întins maioneza în păr, strânge-ți toată podoaba capilară într-o cască de duș (sau o pungă dacă nu ai o cască la îndemână) și lasă masca să acționeze cel puțin 20 de minute.

După ce a trecut timpul de așteptare, te poți spăla pe cap cu șamponul obișnuit, însă ca să scoți toată maioneza din păr s-ar putea să ai nevoie să șamponezi de mai multe ori. Curăță-ți părul cu delicatețe, ca să nu se încurce.

Cum faci maioneza în casă

Dacă vrei o mască perfect naturală, atunci poți face maioneza în casă. Iată de ce ai nevoie: un gălbenuș crud, 1 lingură de muștar, 250 de militri de ulei (dacă o folosești doar pentru păr, poți pune ulei de măsline sau de argan) și zeamă de lămâie.

Într-un bol amestecă gălbenușul crud cu muștarul cu ajutorul unei linguri de lemn, până se omogenizează, apoi începi să picuri uleiul, puțin câte puțin. Cât adaugi ulei, trebuie să amesteci încontinuu până ai pus întreaga cantitate. Zeama de lămâie se folosește doar în cazul în care se taie maioneza - adaugi un strop până redevine consistentă.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou