Event Production îţi transformă visurile în realitate

Valeriu Daniel, 10 iulie 2013, Ora 16:30

  • print
  • |
event-production-iti-transforma-visurile-in-realitate-31001-1.jpg

Cheia succesului oricărui eveniment de înaltă ţinută se bazează, în primul rând, pe organizare. Cel mai mic detaliu trecut cu vederea poate fi un minus vizibil, ce poate transforma un eveniment într-un fiasco. Deşi, în ultimii ani, pe piaţa de profil, au apărut diverse firme de organizare de evenimente, puţine dintre acestea sunt orientate 100% către nevoile clientului.

Cu toate acestea, ca în oricare alt domeniu, există şi excepţii, care nu fac decât să ne bucure că încă mai există astfel de profesionişti, axaţi pe rezultate vizibile. Cuvintele care le guvernează activitatea sunt: calitate, respect şi devotament. Putem include cu succes, în această categorie, firma Event Production, condusă de Cătălin Soare (foto).

Profesionişti pentru cei care pun accentul pe profesionalism

Nunta reprezintă un eveniment unic în viaţa oricărui cuplu, dar, după ce s-a tras cortina peste cele câteva ore de vis, rămân amintirile. Însă până a ajunge la capitolul „cutiuţă cu amintiri", pe lângă emoţii şi dorinţa ca totul să iasă aşa cum am visat, încep grijile, stresul şi alergătura continuă. Restaurant, lumini, cameraman, fotograf, decoraţiuni - iată doar câteva dintre lucrurile fără de care nunta mult visată nu poate ieşi ca la carte.

Dacă, până în urmă cu ceva tip, organizarea unei nunţi, a unei petreceri private sau a unui botez era o adevărată problemă, acum oricine doreşte poate lăsa grijile la o parte, pentru a savura din plin magia momentului. Dacă doriţi să vă bucuraţi de clipe unice, iar evenimentul să se desprindă din tiparele obişnuite, soluţia se găseşte la Event Production, companie care vă va transforma fiecare petrecere într-un adevărat spectacol.

Echipa Event Production este formată din adevăraţi profesionişti, care cunosc, până la cele mai mici detalii, arta frumosului, a rafinamentului şi a bunului-gust. De această dată nu vorbim despre o firmă oarecare de organizare de evenimente, ci despre o echipă tânără, în permanenţă la curent cu trendurile naţionale şi internaţionale, care va pune la dispoziţie o viziune unică şi personalizată asupra fiecărui eveniment în parte, transformând până şi cele mai sofisticate visuri şi idei în realitate.

„Am vrut să aduc şi în România ceva din trendul internaţional"

Povestea Event Production a început cu mai mulţi ani în urmă, însă, dacă putem spune aşa, s-a oficializat în 2007. „Timp de mai bine de zece ani, am fost director tehnic la spectacole naţionale şi internaţionale; aşa a apărut şi ideea de a avea propria firmă de organizare de evenimente.

Am participat la multe petreceri private internaţionale şi am vrut să transpun o parte din trendul internaţional şi în evenimentele din România, fie că vorbim de nunţi, botezuri, petreceri private sau orice alt gen de evenimente", ne-a declarat Cătălin Soare, event manager.

Fiecare proiect este unic, începând de la decoraţiuni, catering, până la ultimele detalii legate de organizare. Cel mai important lucru este că fiecare proiect în parte este construit în funcţie de dorinţă şi bugetul clientului. Nimic nu este standard, nimic nu este fix sau bătut în cuie, ci totul este gândit cu maximă flexibilitate, pentru că, aşa cum spuneam ceva mai devreme, echipa Event Production nu se mulţumeşte cu puţin, dorind să fie, în permanenţă, în pas cu noutăţile trendului, în materie de evenimente. Formarea profesională continuă este un principiu de la care nu se face rabat nici în cele mai dificile momente.

O viziune aparte, un proiect unic pentru fiecare eveniment

Un exemplu concret este dat de designerul floral al firmei, Mădălina Mocanu, care, de cel puţin două-trei ori pe an, urmează cursuri de specializare peste hotare, mai exact în Olanda. În momentul de faţă, se situează printre primii designeri din ţară, axaţi pe acest domeniu. Anul trecut, a primit premiul întâi din partea Ambasadei Olandei, la un concurs naţional de aranjamente florale. Este un specialist în adevăratul sens al cuvântului, atât în materie de design în spaţiu, cât şi în arhitectură peisagistică.

Realizează decoraţiuni de amploare, dar, în egală măsură, pune accent deosebit până şi pe cele mai mici detalii. Şi pentru că Event Production se bazează pe creativitate şi originalitate, vă mai spunem un secret. Cele două ingrediente se regăsesc şi pe partea de catering. Fiecare meniu diferă în funcţie de eveniment, satisfăcând cele mai rafinate şi exotice gusturi, în funcţie de cerinţele clientului.

Calitatea face diferenţa

Un alt aspect demn de menţionat este faptul că toate elementele care ţin de design, fie că vorbim despre materiale sau flori, sunt de o calitate extraordinară, acestea fiind aduse din America, respectiv Olanda.

„Criteriile pe baza cărora mi-am ales echipa s-au bazat pe calitate la cele mai înalte standarde, dar şi pe capacitatea fiecăruia de a evolua, din punct de vedere al viziunii şi creativităţii, în fiecare zi. Nu putem să ajungem la un anumit nivel şi apoi să ne blocăm, pentru că asta ar însemna regres, nicidecum progres. Am încercat, de fiecare dată, să pun accentul pe calitatea umană şi nu pe remuneraţia acordată acesteia. Mi se pare greşit să angajezi un om doar pentru faptul că îi dai mai puţini bani, în locul unui profesionist care se vinde mai scump", a punctat Cătălin Soare.

Event Production organizează o gamă largă de evenimente, de la nunţi, botezuri, petreceri tematice, evenimente private, petreceri pentru copii până la conferinţe, prezentări de modă, seminarii şi lansări de produse. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi pagina electronică a firmei, www.eventproduction.ro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou