Machiajul perfect pentru ochii verzi

Mirela Ene, 11 ianuarie 2013, Ora 23:08

  • print
  • |
machiajul-perfect-pentru-ochii-verzi-28693-1.jpg

Dacă ai ochii verzi, vei face alegerea perfectă şi îţi vei evidenţia privirea folosind culori precum maro, mov sau lila.

Alege un machiaj subtil, care să completeze trăsăturile tale. Clasicul creion negru poate fi înlocui cu unul maro. Efectul va fi mult mai natural, iar nuanţa ochilor va ieşi în evidenţă.

Pentru pleoape, maroul este un ton care se potriveşte indiferent de vestimentaţia aleasă. Urmează sfatul de mai jos şi vei obţine un machiaj perfect pentru un weekend plin de activităţi deosebite.

SFAT: Utilizează o bază de machiaj şi un anticearcăn pentru ca acesta să aibă o rezistenţă îndelungată şi un aspect perfect. Folosirea unui creion maro deschis, te poate ajuta la o conturare exactă a liniei genelor superioare.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou