O cunoscută actriţă recomandă o nouă dietă minune

Anca Bratu, 25 iulie 2013, Ora 13:42

  • print
  • |
o-cunoscuta-actrita-recomanda-o-noua-dieta-minune-32740-1.jpg

Actriţa americană Heather Locklear, în vârstă de 51 de ani, ţine o dietă minune pentru a-şi menţine silueta în formă maximă. Principiul regimului minune este "zero carbohidraţi, zero zahăr".

Prezentă miercuri la o peterecere de aniversare în Los Angeles, Heather a atras privirile tuturor prin rochia neagră mulată care i-a scos în evidenţă silueta de invidiat, scrie Mediafax.ro.

Actriţa celebră prin rolul din serialul "Melrose Place", interpretează în prezent un rol în serialul "Franklin & Bash". Ea a adoptat această nouă dietă pentru a-şi păstra silueta zveltă, dar a menţionat şi exerciţiile cu greutăţi printre metodele folosite pentru a se menţine în formă.

În privinţa siluetei impresionante a actriţei, s-a vehiculat şi că Heather ar fi început dieta "zero carbohidraţi, zero zahăr" tocmai pentru a ajunge în cea mai bună formă posibilă pentru rolul din serial. O sursă citată de the National Enquirer a spus că fata actriţei, în vârstă de 15 ani, ar fi insistat ca aceasta să revină la o dietă normală după ce ajunsese "prea departe" cu pierderea în kilograme.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou