Protejază-ţi buzele crăpate

Ziarul Atac, 4 noiembrie 2012, Ora 20:10

  • print
  • |
protejaza-ti-buzele-crapate-27867-1.jpg

Toamna, riscul de uscare și crăpare al buzelor este mai ridicat odată cu răcirea vremii. Faptul ca buzele nu au glande sebacee le face și mai vulnerabile în fața factorilor de mediu care le pot modifica aspectul și textura. Încearcă 6 metode ca să-ţi repari buzele crăpate și află care sunt substanțele pe care este bine să le ții departe de buze.

Senzualitatea buzelor ține în mare parte de textura lor, iar dacă ai buzele crăpate, partenerul poate evita tot mai des săruturile tale. Pune în aplicare cele mai bune metode naturale de a-ți repara buzele crăpate.

Hidratează-le din interior

Hidratarea este un element foarte important pentru delicatețea buzelor, iar dacă nu bei suficientă apă (8 pahare de 250 ml pe zi), buzele se pot usca și crăpa mai ușor.

Folosește miere naturală

Când crăpăturile din buze sunt dureroase, problema poate fi cauzată de bacterii. Aplică pe buze un strat de miere naturală, cu efect antibacterian puternic. După 30 de secunde, acoperă buzele cu vaselina cosmetică și spală-le după 15 minute. Combinația celor două substanțe îți va catifela și proteja buzele.

Alege corect balsamul de buze

Balsamul de buze bazat pe ceară de albine este unul dintre cele mai eficace pentru buzele crăpate. Asigură-te însă că balsamul ales conține și un factor de protecție SPF de minim 15, nu poți conta pe cerul înnorat pentru protecția împotriva razelor UV. Alte ingrediente care hidratează buzele și vindecă sau previn crăpăturile sunt untul de shea, glicerina, ricinul și uleiul de migdale sau de măsline.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou