Reţeta unui păr plin de volum

Ziarul Atac, 16 septembrie 2012, Ora 20:50

  • print
  • |
reteta-unui-par-plin-de-volum-27516-1.jpg

Dacă părul tău este lipsit de volum, a venit momentul să iei atitudine. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să ai un păr demn de invidiat.

Foloseşte produse speciale pentru volum
Şamponul şi balsamul are în compoziţie polimeri care îngroaşă firul de păr şi îi conferă un plus de volum. De asemenea, produsele leave-in care se aplică pe părul umed sunt foarte eficiente. Important este să le aplici numai la rădăcină şi nu pe vârfuri pentru a nu încărca firul de păr. De asemenea, balsamul este bine să-l aplici numai pe lungimea părului şi să ocoleşti rădăcina. La sfârşit, clăteşte părul cu apă rece şi ţine capul în jos. Vei obţine strălucire şi volum.

Usucă părul cu capul în jos
Un truc eficient este să-ţi usuci părul cu capul în jos. Începe cu vârfuri şi lasă rădăcinile pentru la sfârşit. Ţine uscătorul departe de cap şi nu-l fixa la temperatura cea mai mare. Căldura excesivă va favoriza producţia de sebum, care îţi turteşte părul. Nu te pieptăna dacă părul este umed, deoarece îşi va pierde elasticitatea şi firul va fi întins în exces, pierzându-şi volumul natural. Nu îl prinde cu elastec imediat după ce l-ai uscat.

Oţet de mere
Un truc foarte vechi şi eficient este să-ţi clăteşti părul cu oţet de mere. La un litru de apă se adaugă două linguri de oţet de mere, în care se clăteşte părul şi apoi se lasă să acţioneze aproximativ cinci-zece minute, după care se clăteşte cu apă. Aceast remediu este eficient şi în cazul în care îţi cade părul.

Ajutor de la o perie rotundă
Atunci când vrei să-ţi coafezi părul cea mai bună soluţie este o perie rotundă. Dacă foloseşti uscătorul şi, în acelaşi timp, o perie rotundă, ridicând rădăcinile cu ajutorul periei, vei obţine volum pentru părul tău. O altă soluţie sunt bigudiurile mari. După ce te-ai spălat şi l-ai lăsat să se usuce puţin, dar nu în totalitate, împarte părul în şuviţe şi rulează-le pe bigudiuri. Astfel, îţi poţi lăsa părul să se usuce până pleci din casă. Este mult mai bine dacă laşi părul să se usuce natural.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou