REŢETA ZILEI Copănele umplute

Diana Ionescu, 30 ianuarie 2013, Ora 23:37

  • print
  • |
reteta-zilei-copanele-umplute-29202-1.jpg

Ingrediente

8 ciocănele de pui
2 căței de usturoi
100 g brânză de vaci
2 linguri cu pesmet
1 lingură cu muştar
8 felii de bacon
sare
piper

Mod de preparare

1.Zdrobește usturoiul și amestecă-l energic cu două linguri cu ulei și un praf de sare și piper.

2.Condimentează ciocănelele cu usturoi și lasă la rece minimum 30 de minute.

3.Separat, amestecă brânza de vaci cu o lingură cu muștar și două de pesmet și potrivește gustul de sare și piper.

4.Scoate copănelele de la frigider și crestează-le ușor pe o parte. În locul format, pune câte o lingură din amestecul de brânză, iar la bază, înfășoară cu o felie de bacon.

5.Învelește fiecare copănel în folie de aluminiu și lasă la cuptor 30-40 de minute.


Poftă bună!

ecuisine.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou