Seminar gratuit: Tot ce vrei să ştii despre fertilizarea in vitro

Mirela Ene, 9 septembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
seminar-gratuit-tot-ce-vrei-sa-stii-despre-fertilizarea-in-vitro-34018-1.jpg

Miercuri, 7 noiembrie a.c va avea loc un seminar gratuit despre fertilizarea in vitro, unde cuplurile cu probleme de infertilitate pot să obţină răspunsuri de la o echipă de specialişti.

Evenimentul va începe de la ora 18.30, în Coffee Grind Bucureşti. Participanţii vor putea primi răspunsuri şi îndrumări cu privire la procedura de fertilizare in vitro de la o echipă de specialişti formată din Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar în obstretică-ginecologie specializat în tratamentul infertilităţii, Dr. Cerasella Nicolicea, medic genetician şi Dr. Melihan Bechir, medic embriolog.

"Infertilitatea este o problemă cu care numeroase cupluri din ţară se confruntă. 1 din 6 cupluri suferă de infertilitate în toată Europa, iar această statistică este valabilă şi în România. Din păcate, nivelul de informare al pacienţilor în privinţa acestui subiect este destul de scăzut, în special în cazul tehnicilor de reproducere umană asistată (fertilizare in vitro, ICSI). Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importantă, iar volumul de informaţii la care pacienţii au acces este foarte ridicat, dar cu date contradictorii. Din acest motiv ne-am propus să oferim consiliere acestor pacienţi şi să răspundem nelămuririlor pe care le au în ceea ce priveşte tratarea infertilităţii", a detaliat Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Participarea la seminar este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere, persoanele interesate vor trimite un mail cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon, vârsta) pe adresa imidoresccopii@gmail.com.

Dr. Ruxandra Dumitrescu are una dintre ratele cele mai mari de succes în fertilizarea in vitro. Până acum, a ajutat în jur de 3000 de cupluri cu probleme de fertilitate să aibă un copil. Dr. Dumitrescu activează în cadrul clinicii private Fertilia, supraspecializată în tratarea infertilităţii, medicina materno-fetală şi ginecologie complexă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou