Sfatul lui Bahmu pentru necazuri în dragoste

Mirela Ene, 21 ianuarie 2013, Ora 00:42

  • print
  • |
sfatul-lui-bahmu-pentru-necazuri-in-dragoste-28934-1.jpg

După telenovela trăită în viaţa personală, Adriana Bahmuţeanu se simte în stare să acorde până şi sfaturi celor care întâmpină probleme şi decepţii în dragoste.

Vedeta a luat în serios acest aspect şi e hotărâtă să susţină cursuri în care să dea sfaturi femeilor cu probleme în căsnicie. Adriana este o femeie care a trecut într-o viaţă cât altele în zece. S-a căsătorit de patru ori cu acelaşi bărbat, pentru a se despărţi de el de tot atâtea ori.
Chiar dacă a trecut prin situaţii care pe multe femei le-ar fi demoralizat, Adriana a avut puterea să treacă peste ele. Ba, mai mult, se simte în stare să ajute alte persoane rănite din dragoste.

De la 16 februarie, vedeta Antenei 2 va face echipă cu psihologul Camelia Pătrăşcanu şi împreună vor susţine cursuri de dezvoltare personală în marile oraşe ale ţării. „Aceste cursuri vor transforma viaţa unor oameni aflaţi în situaţii mai puţin plăcute, care au trecut printr-un divorţ, care sunt singuri şi nu mai au curajul să ia viaţa în piept.

La fiecare curs, vom avea invitată câte o vedetă care să ne povestească din viaţa ei. Cursurile vor fi anunţate pe Facebook şi pe www.scoalarelatiilor.ro", a declarat Adriana Bahmuţeanu. Iată câteva sfaturi pe care le dezvăluie vedeta celor răniţi din dragoste.

❶ Trebuie să îţi facă plăcere să te uiţi în oglindă.
❷ Să ai curaj şi încredere în tine.
❸ Dezvoltă-ţi cercul relaţiilor.
❹ Fă o schimbare de look spectaculoasă.
❺ Fă analiza a ceea ce nu-ţi place la tine şi înceacă să îmbunătăţeşti.
❻ Repetă în fiecare zi că eşti din ce în ce mai bine.
❼ Fă lucruri care-ţi plac.
❽ Nu lăsa pe nimeni să te jignească sau să te pună într-o lumină proastă.
❾ Spune-ţi "sunt foare fericită azi!".
❿ Investeşte în tine!

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou