Simte-te de nota zece într-un corp de nota cinci

Mirela Ene, 3 martie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
simte-te-de-nota-zece-intr-un-corp-de-nota-cinci-38489-1.jpg

Dacă ar fi să facem un sondaj, bărbaţii te vor găsi, cel mai probabil, mai atractivă decât te consideri tu.

Pentru a te simţi atractivă din punct de vedere sexual, nu trebuie să te transformi într-o fiinţă perfectă. Este de ajuns să ai intenţii năstruşnice. Atitudinea, mai mult decât oricare alt criteriu, este ceea ce face că o femeie să pară tentantă şi provocatoare. Ţi-am pregătit un ghid care să te ajute să te simţi excelent mereu, ca şi cum ai fi în pielea celui mai extraordinar corp din lume.

AŞA DA

Cere ceea ce îţi doreşti. Corpul tău nu este dotat cu indicatoare care să spună „Drum greşit. Se ajunge pe aici." De aceea, în pat este necesar să spui ceea ce îţi place, unde ţi-ar plăcea să te atingă, care sunt jocurile şi poziţiile tale preferate. Un comportament activ te va face să te simţi senzuală.

Ridică standardele. Când vine vorba de activitatea sexuală, dacă vrei să te simţi bine, trebuie să încalci regulile. Este singura cale de a te simţi liberă, de a fi diferită, imprevizibilă şi prin urmare fascinantă. Fă dragoste în lift, în casă cu draperiile desfăcute, permite-i să-ţi facă poze goală. Nu e uşor să te abaţi de la reguli din cauza fricii şi a reţinerilor, de aceea multă lume se abţine. Dar, fără îndoială, te va ajuta să te simţi dezinhibată şi seducătoare.

Provoacă. Dacă devii insinuantă, nu vei da greş. Un decolteu generos, o fustă scurtă, pantofii cu toc înalt, sau hainele transparente îi fac pe bărbaţi să te privească şi asta e suficient ca să te simţi frumoasă. Totuşi, dacă nu eşti în stare de asemenea exhibiţionism, atunci concentrează-te pe mişcările tale. Păşeşte delicat, dar obraznic, joacă-te cu părul, parfumează-te. Aceste trucuri sunt cel mai bun combustibil.

Colectează informaţii. Vorbeşte cu prietenele tale despre sex, citeşte, ascultă. De multe ori, poate ai impresia că rarităţile tale sexuale (inhibiţiile, temerile, stângăciile) sunt doar ale tale, când, în realitate, majoritatea dintre noi le avem. Află care sunt cele mai bune poziţii de stimulare a clitorisului, ce mângâieri înnebunesc bărbaţii, cum se face dragoste în duş fără să ţi se facă frig şi care sunt hotelurile care au paturi cu apă.

Distrează-te. Nu transforma sex-ul într-o probă de testare a capacităţii tale de a atinge orgasmul, de a avea succes la bărbaţi, sau baremul care îţi influenţează calităţile de a oferi plăcere.

AŞA NU

Să faci pe plac. Mai bine, concentrează-te pe plăcerea ta. E cel mai bun compliment pe care i l-ai putea face unui bărbat. Va crea o atmosferă extrem de excitantă. Partenerului tău îi va plăcea să vadă că dai frâu liber dorinţelor şi asta îl va face să-şi dorească să te satisfacă şi mai mult. Corpurile voastre "vor lua foc" de atâta pasiune.

Prea "mămoasă". Foarte multe femei ştiu doar să transmită sensibilitate protectivă bărbaţilor ca şi cum ar fi copii. Între aşternuturi fac tot posibilul să nu îi facă să se simtă inconfortabil, să nu le fie frig, să nu facă prea multe eforturi sau să nu sufere. Nu se gândesc prea mult la propria plăcere şi orgasm, atât timp cât ei se simt bine. Şi nimic nu este mai puţin erotic că asta. Femeile materne sunt sensibile, amabile, dulci..., dar nu excitante. Sub această atitudine se ascunde frica de a pierde controlul. Şi atenţie la cămaşa de noapte cu mâneci lungi, la papucii şi halatul de casă! Nu vrei să îl faci să creadă că merge în pat cu bunica lui.

Să te copilăreşti. Este tentant pentru că uneori funcţionează. Dar în final nu îl face decât să se simtă claustrofob. În spatele acestui comportament se află o nesiguranţă complexă, iar o femeie nesigură este foarte rar atractivă, oricât de uimitoare ar fi. Să te comporţi ca o copilă va stârni în bărbat o atitudine protectoare care va anula în ochii lui propria încredere în tine.

Să gândeşti prea mult în pat. Limitează-te la a simţi şi a acţiona. Acordă atenţie mişcărilor şoldurilor, senzualităţii pielii, delicateţii părului, jocurilor. Lasă-te în voia mâinilor, corpului şi gurii lui. Aşa vei scăpa de toate complexele care ne urmăresc pe noi, femeile, atunci când trebuie să ne dezbrăcăm în faţa unui bărbat.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou