Vrei o casă mică și ușor de îngrijit? Iată câteva idei de case ieftine și frumoase

Mălina Andrei, 22 decembrie 2014, Ora 15:33

  • print
  • |
vrei-o-casa-mica-si-usor-de-ingrijit-iata-cateva-idei-de-case-ieftine-si-frumoase-44896-1.jpg

Acest articol este adresat celor care dispun de un buget redus și oferă câteva idei de case mici, care prezintă 2 mari avantaje: sunt ieftine (dacă ridicarea se face în regie proprie) şi uşor de îngrijit, iar spaţiul este suficient pentru o familie cu 2-3 membri.

Una dintre casele prezentate de noi a primit chiar titlul de "cea mai bună casă mică a anului 2013″, pentru modul în care arhitecţii au reuşit să profite de cei 75 de metri pătraţi ai locuinţei.

O altă casă propusă de noi măsoară doar 37 de metri pătraţi, însă arhitecţii au găsit loc de, atenţie, 2 dormitoare, pe lângă living, bucătărie şi baie.

În fine, vă prezentăm şi 3 case mici cu mansardă deja ridicate în România. Acestea sunt case ceva mai spaţioase, însă "au loc" fără probleme pe un teren micuţ, de 300 de metri pătraţi şi lasă proprietarului şi 200 mp pentru o mică grădină verde.

Mai mult pe greatnews.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou