Anchetă în cazul tinerei moarte după cura de slăbire cu prafuri

Cristian Blănuţă, 28 septembrie 2013, Ora 09:59

  • print
  • |
ancheta-in-cazul-tinerei-moarte-dupa-cura-de-slabire-cu-prafuri-34495-1.jpg

Ministerul Sănătăţii a cerut să se facă anchetă după ce o tânără din Arad care lua produse pentru slăbit a murit. Primele rezultate ale necropsiei au arătat ca ar fi murit de embolie pulmonară.

Primele rezultate ale necropsiei în cazul tinerei din Arad care a murit în spital, după o cură de slăbit cu suplimente nutritive, arată că pacienta a suferit o embolie pulmonară, care ar putea fi cauza decesului, iar această complicaţie ar fi putut apărea din cauza anticoncepţionalelor.

Potrivit Mediafax, primele rezultate ale necropsiei arată că tânăra de 27 de ani suferise şi un embolism pulmonar.
"Embolismul pulmonar suferit poate fi cauza decesului, conform primelor date pe care le avem. Se ştie că embolismul pulmonar este o complicaţie care poate apărea în cazul consumului unor anticoncepţionale", a declarat purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, dr. Adrian Wiener.

Conform acestuia, cauza iniţială a stării de comă profundă rămâne stopul cardio-respirator suferit în 13 septembrie, care putea surveni în urma consumului de suplimente nutritive, regim care a presupus înlocuirea unor mese cu prafuri dizolvate în apă. Pentru concluziile finale, medicii aşteaptă în acest caz şi rezultatele toxicologice.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou