Tratamente de beauty pe bază de oţet din cidru de mere

Mirela Ene, 3 septembrie 2014, Ora 10:35

  • print
  • |
tratamente-de-beauty-pe-baza-de-otet-din-cidru-de-mere-43000-1.jpg

Poate că ai mai auzit până acum de oţetul din cidru de mere, mai ales datorită vedetelor de peste ocean, care au mărturisit în mai multe rânduri că au slăbit cu ajutorul său.

Ei bine, astăzi îţi propunem o altă abordare a acestui tip de oţet, mai exact tratamentele de beauty care îl au la bază.

Iată cum poţi include oţetul din cidru de mere în rutina ta de frumuseţe...

Calmant pentru pielea cu probleme

Tot ce trebuie să faci este să adaugi o ceaşcă de oţet din cidru de mere în apa din cadă. Apoi relaxează-te atât cât doreşti, iar la final spală-ţi pielea ca de obicei. Datorită faptului că nivelul ph-ului din oţetul din cidru de mere este similar cu cel al ph-ului de la suprafaţa pielii, echilibrul natural al epidermei va fi restabilit şi orice iritaţie ţi se va calma de îndată.

Loţiune tonică

Acizii conţinuţi de oţetul din cidru de mere fac din acest produs o loţiune tonică naturală foarte eficientă, pentru aproape toate tipurile de ten. Pune puţin oţet pe o dischetă demachiantă şi curăţă-ţi delicat tenul. Nu-i nevoie să clăteşti cu apă la final, deoarece mirosul de oţet va dispărea în doar câteva minute.

Calmant împotriva iritaţiilor cauzate de lama de ras

Dacă te-ai ales cu o iritaţie după ras, tot ce trebuie să faci e sa înmoi o dischetă demachiantă în puţin oţet din cidru de mere şi sa o aplici apoi pe zona afectată. Iritaţia se va calma în doar câteva minute.

Odorizant pentru picioare

Toarnă o ceaşcă de oţet din cidru de mere într-un lighean cu apă şi stai cu picioarele la înmuiat în acest amestec pentru 15-20 de minute. Avand în vedere că acest tip de oţet are proprietăţi antibacteriene şi antifungice, picioarele tale nu numai că nu vor mai mirosi urât, dar vor fi ferite şi de neplăcutele micoze.

Ser pentru strălucirea părului

Amestecă într-o sticluţă cu pulverizator o parte de oţet din cidru de mere, cu o parte de apă minerală. Foloseşte acest ser de fiecare dată când părul tău îşi pierde din strălucire. Rezultatele se vor vedea pe loc.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou