Alina Puşcaş: "Mi-am pus silicoane pentru că...

Anca Bratu, 1 decembrie 2014, Ora 19:04

  • print
  • |
alina-puscas-mi-am-pus-silicoane-pentru-ca-44598-1.jpg

Prezentatoarea show-ului "Te cunosc de undeva" a vorbit în emisiunea "Refresh by Oana Turcu", la Antena Stars, despre gelozia fostului soţ, despre perioada în care s-a îngrăşat foarte mult şi despre motivul pentru care şi-a pus sâni falşi.

Actrița a acceptat provocarea Oanei Turcu şi a făcut dezvăluiri de senzație despre începutul carierei sale, dar și despre fostul ei soţ, Victor Bieltz.

"Eu recunosc. Când mi-a fost lumea mai dragă, ca să zic așa, mi s-a tăiat craca de sub picioare. Victor (fostul soț) avea acces la mail-ul meu. Când filmam pentru «Narcisa Sălbatică», el citea primul scenariul și mă anunța: «Vezi că urmează o scenă în care te vei săruta cu Gabi». Era normal să fie gelos. El mă cunoscuse altfel. Și eu sunt geloasă uneori fără motiv. Dar cu el, chiar nu trebuia să îmi fac griji. El era numai pentru mine. Ajunsesem să îl implor să mă facă geloasă din când în când", a mărturisit Alina Puşcaş.

Vedeta a vorbit şi despre perioada în care acumulase foarte multe kilograme, din cauza mâncatului excesiv.

"La finalul filmărilor de la «Narcisa Sălbatică» mă făcusem cât un broscoi. Mă îngrășasem 10 kg. Filmam mult în bucătărie", a mai adăugat ea.

Alina Puşcaş i-a povestit Oanei Turcu şi despre perioada liceului şi complexul de inferioritate pe care l-a dezvoltat atunci din cauza sânilor foarte mici.

"Mi-am pus silicoane pentru că am avut un complex din liceu. Le-am pus de bun simț, pentru mine. În liceu, băteam toți băieții. Mă cunoșteau după privire", a recunoscut vedeta.

Actriţa a abordat şi subiecte mai delicate din viaţa amoroasă. Deşi se simte bine ca femeie singură, ea speră ca anul următor să-şi întâlnească marea dragoste.
"Anul ce vine vreau să fac lucruri noi, pentru sufletul meu. Și dacă va fi să vină și "el"... să vină!", a declarat Alina Pușcaș, la "Refresh by Oana Turcu".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou