AMANTA îi bagă lui Nelu PLOIEȘTEANU divorțul în casă

Cristian Blănuţă, 28 mai 2014, Ora 08:45

  • print
  • |
amanta-ii-baga-lui-nelu-ploiesteanu-divortul-in-casa-40556-1.jpg

Nelu Ploieşteanu divorţează, după 42 de ani de căsnicie, de Elena. Sția l-a anunțat pe artist că va demara procedurile de divorţ, după ce a aflat de amanta acestuia.

Nelu Ploieşteanu şi soţia sa au ajuns în impas, deşi păreau un cuplu solid. După mai bine de patru decenii împreună, femeia pare că este decisă să introducă actele de divorţ.

"Nu vreau să se întâmple asta. De ce să divorţez după atâţia ani? Nu-mi vine să cred că mi se întâmplă mie. Sper ca nevastă-mea să se răzgândească şi să nu pornească procesul, n-aş rezista fără ea", a declarat Nelu Polieşteanu, pentru Libertatea.

Maestrul ar fi fost descoperit de nevastă că îi umblă ochii după alte femei. Cu toate acestea, artistul susţine că speră ca nevasta să-l ierte.

"Nu sunt nici primul, nici ultimul cu amantă. Poate nevastă-mea va înţelege aventurile, doar vin acasă până la urmă", a spus Nelu Ploieşteanu.

Un alt motiv al divorţului ar fi şi pasiunea pentru păcănele, unde artistul ar fi pierdut o mulţime de bani.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou