Anamaria Prodan, despre Victor Piţurcă: «E un penibil, un dobitoc neînsemnat»

Anca Bratu, 2 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
anamaria-prodan-despre-victor-piturca-e-un-penibil-un-dobitoc-neinsemnat-40689-1.jpg

Relaţia tensionată dintre Anamaria Prodan şi Victor Piţurcă nu mai e un secret pentru nimeni. Sexy impresara a demonstrat încă o dată că nu e cale de împăcare între ea şi Piţi. Vedeta a publicat pe pagina de Facebook un mesaj usturător la adresa acestuia.

Jignirile Prodancăi au fost iscate de ultima declaraţie a selecţionerului "tricolorilor", în care acesta spunea că "Jucătorii de la Steaua sînt foarte fericiți că Reghecampf a părăsit echipa". Anamaria i-a luat imediat apărarea soţului ei, iar apelativele pe care le-a folosit la adresa lui sunt unele foarte umilitoare.

"Ce dobitoc mic și neînsemnat :))))) ăsta nu o să antreneze decât avântul prăbușirea.... ce penibil este să vorbești așa? :)))) săracul ăsta trage cu dinții de un scaun pentru că altfel moare de foame... acest mic Oltcit expirat vorbește despre un Bentley de ultimă generație:)))))))", a scris Prodanca pe Facebook.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou